Steam yaz indirimlerinde 20 TL'nin altına alabileceğiniz 5 Oyun - Haberler - indir.com

Steam yaz indirimlerinde 20 TL'nin altına alabileceğiniz 5 Oyun

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-27 13:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Steam yaz indirimlerinin başlaması ile birlikte daha fazla oyun almak isteyen kullanıcılar, daha düşük fiyatlara düşen oyunlara yöneliyor. 20 TL’nin altına inen ve oldukça popüler olan 5 oyunu Steam yaz indirimleri dahilinde uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. 

Steam yaz indirimleri başladı!Steam yaz indirimleri başladı!

The Witcher 3: Wild Hunt – GOTY - 14,99 TL

2015 yılında piyasaya sunulan mevcut The Witcher 3: Wild Hunt – GOTY yeni versiyonları birlikte tüm paketleri içeriyor. 2015 yılında çıkmış olmasına karşın yeni güncellemeler ile birlikte oyunda aksiyon oldukça üst düzeyde. 15 TL gibi bir etiket fiyatına sahip olması ise oyunu oldukça cazip kılıyor. 

Euro Truck Simulator 2 - 9,75

ETS 2 adıyla dünya genelinde büyük bir üne sahip olan Euro Truck Simulator 2, piyasaya sürülmesinin üzerinden çok fazla süre geçmesine rağmen geliştirici şirket tarafından hala destekleniyor. Yeni haritalar ve modlar ile birlikte aksiyonun devam ettiği oyunda üstelik fiyatın 9.75 olması bu oyuna ilgi duyanların kaçırmaması gereken bir fırsat yaratıyor. 

Tekken 7 - 17,85 TL 

Dövüş oyunlarını sevenler için en popüler oyunlardan birisi olan Tekken, 7. serisi ile popülerliğini sürdürüyor. Oyun yaz indirimleri kapsamında çok ciddi oranda bir indirim aldı. Normal satış fiyatı 119 TL olan uygun, indirimli fiyatı ile 17.85 TL'den satın alınabiliyor. 

Dirt Rally 2.0 - 10 TL

Ralli oyunlarını sevenler için ilk tercih edilen oyun olan Dirt Rally 2.0 40 TL etiket fiyatına sahipken yaz indirimleri kapsamında 10 TL'ye düştü. Ralli oyunlarını oynamaktan hoşlanıyorsanız bu fırsatı mutlaka değerlendirmelisiniz.

Europa Universalis IV - 14,75 TL

Listenin son sırasında ise strateji oyunu Europa Universalis yer alıyor. Stratejiden hoşlananlar deneyebileceği oyun 4.75 TL gibi uygun bir fiyata sahip.

Mevcut 5 oyun da piyasaya çıktıktan sonra oyuncular tarafından büyük beğeni kazanan ve uzun süreler boyunca oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Steam yaz indirimleri ile büyük oranda indirim alan oyunlar, yeni oyunlar denemek isteyenler için oldukça cazip. Oyunlar için yararlanılabilecek son tarihin 8 Temmuz olduğu unutulmamalı.



PAYLAŞ