Steam Yaz Festivali ile yüzlerce oyunun demosu oyun tutkunlarıyla buluştu - Haberler - indir.com

Steam Yaz Festivali ile yüzlerce oyunun demosu oyun tutkunlarıyla buluştu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-19 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Özellikle oyuncuların heyecanla beklemiş oldukları Steam Yaz Festivali 2020 etkinliğin nihayet başladı. Etkinlik kapsamında ise yüzlerce oyun için demo fırsatı gelmiş oldu. Bu sayede oyuncular birçok oyunu deneme imkanına sahip olabilecekler. Diğer yandan özel geliştirici yayınları da izleyebilecekler. Söz konusu başlayan bu etkinlik daha öncesinde erteleme kararı da almıştı. Bildiğiniz üzere ABD’de yaşanan olaylar sebebiyle etkinliğin başlangıç tarihi 3 hafta sonrasında ertelenmişti. Festival ise 22 Haziran Pazartesi 20.00 TSİ süresine kadar devam edecek.

Steam yaz festivali ile beraber demolar sunuldu

Steam'in Çin için geliştirilen sansürlü versiyonun alfa sürümü yayımlandıSteam'in Çin için geliştirilen sansürlü versiyonun alfa sürümü yayımlandı

Dünya genelinde içerisinde Türkiye’nin de yer aldığı 65 ülkede başlayan etkinlik ile beraber oyuncular tarafından birçok oyunun erişilmesi bekleniyor. Diğer yandan bununla beraber oyun geliştiricileri, oyunları için yayın açarak oyuncular ile direkt bir şekilde iletişime geçebilecekler. Bu sayede oyuncular merak ettiklerini öğrenebiliyor ve geliştiricilere geri bildirimde bulunabiliyorlar. Şuan için gerçekleştirilen Steam Yaz Festivali için çok kapsamlı olduğuna dair ifadeler yer alıyor. Öyle ki etkinlik kapsamında 900 adet oyunun demo kapsamında sunulduğu belirtiliyor.

Oyuncular tarafından zaten oynana ve yakın zamanda oyuncularla buluşacak oyunlarda denenebilecek. Ayrıca oyunlar için özel yayınlar ve röportajlar da yapılacak. Oyuncuların, oyunlar için yapılan geliştirmeler hakkında bilgi sahibi olması da bekleniyor. Festivalin Steam sayfasında her oyun kategorisi için sayfa yer alıyor. Sayfalarda öne çıkan demolar, yayınlar ve röportajlar yer alıyor.


EA Access yakında Steam’e geliyorEA Access yakında Steam’e geliyor
Steam'de PlayWay Publisher Sale 2020 kampanyası başladıSteam'de PlayWay Publisher Sale 2020 kampanyası başladı

PAYLAŞ