Steam Ücretsiz Oyun Dağıtacak - Haberler - indir.com

Steam Ücretsiz Oyun Dağıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-26 14:02:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Valve’nin dijital oyun platformu olan Steam, geçtiğimiz gün ile beraber geleneksel yaz indirimlerini başlatmıştı. Birçok oyunda büyük çaplı indirimler başlarken, diğer yandan oyun içi etkinlikler de Steam tarafından sunulmaya devam ediliyor. Şimdi ise şirket Steam Grand Prix adlı özel bir etkinlik başlattı. Bu etkinlik kapsamında ise birinci olacak takım üyelerinden rastgele kişilere ve üyeler ücretsiz oyunlara sahip olabilecekler. Oyuncuların uzun bir zamandır bekledikleri Steam Yaz İndirimleri nihayet başladı. Dün akşam ülkemiz saati ile 8’de başlayan etkinlikler 7 Temmuz’a kadar sürmeye devam edecek. İndirimler oyuncuları memnun etmeye devam ederken Steam, özel etkinlikler ile ilgiyi artırmayı hedefliyor.

Steam Ücretsiz Oyun Kazanma Etkinliği

Yeni Steam Tasarımı SızdırıldıYeni Steam Tasarımı Sızdırıldı

Özellikle ücretsiz oyun kazanmak isteyenleri ilgilendiren bu etkinlik ile verilen görevleri tamamlamanız gerekiyor. Bu görevlerde ise çeşitli oyunları oynamak ve başarımlar kazanmanız gerekiyor. Etkinliğe dahil olmanın ilk şartı ise bir takıma ihtiyacınız olması şeklinde belirtiliyor. Etkinlik sayfasında “yarışlara katılın“ butonu ile bir takım seçimi yaptırılıyor ve takımlar Domuz, Tavşan, Corgi, Papağan ve Kaplumbağa olarak belirtilmiş durumda. Takım seçimi sonrasında yarışlara götür butonu ile yapmanız gereken görevlerin yer aldığı sayfaya yönlendiriliyorsunuz.

Belirtilen görevler ile çeşitli başarımlar elde ediyorsunuz ve bu başarımların karşılığı olan puanları biriktiriyorsunuz. Bu puanlar ile dilerseniz hızlandırma yapabiliyor ve sizlere özel ödül ve puan takviyesi gerçekleştirebiliyorsunuz. Ancak hızlandırma hakkınızın 15 ile sınırlı olduğunu ve 15’den sonra hızlandırma yapamayacağınızı belirtelim. Belirtilen görev ve puan kazanımları sonrasında etkinlik tamamlandığı zaman galip olacak takım ve üye hesaplara rastgele kişilere çeşitli ödüller verilecektir. Steam’ın ücretsiz oyun kazanma etkinliği olarak nitelendirilen bu sisteminde puanlar biriktirerek oyunları kazanmaya başlayabilirsiniz. Bakalım Steam daha ne gibi kullanıcı ilgisine yönelik etkinlikler sunacak göreceğiz.


Steam'de 14 Yarış Oyunu Kısa Süreliğine 237 TL Yerine 17 TLSteam'de 14 Yarış Oyunu Kısa Süreliğine 237 TL Yerine 17 TL
Steam Linux Desteğine Son VeriyorSteam Linux Desteğine Son Veriyor

PAYLAŞ