Steam Street Fighter hayranlarından özür diledi - Haberler - indir.com

Steam Street Fighter hayranlarından özür diledi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-05 19:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

2 Ağustos 2019 ile 4 Ağustos 2019 tarihleri arasında düzenlenmiş olan EVO 2019 etkinliği gerçekleşemeden önce oyun dünyasının önemli seçeneklerinden Steam platformunda yer alan bir video içeriği, Street Fighter V hakkında ki tüm sürprizleri bozmuştu. Eykinlik kapsamında tanıtılması beklenen oyuna dahil olacak yeni karakter, Steam platformunda yer alan video sayesinde ortaya çıkmıştı. Valve stüdyosu, bu konu hakkında sessizliğini bozdu ve açıklamalarda bulundu. 

Valve, Steam üzerinden yapılan sızıntılar için özür diledi

Valve, Street Fighter V oyunu hakkında EVO 2019 etkinliğinden önce Steam platformu üzerinden yapılan sızıntı bilgiler için özür diledi. Söz konusu bu sızıntı sebebiyle hem etkinliği gerçekleştirenler hem de oyuncular mağdur oldu. Görsel ya da yazılı yayınlarda Street Fighter V oyununun hikayesinin olay örgüsü ile ilgili yapılan sızıntılar bilgi kategorisinde yaşanan bu talihsizlik, Street Fighter V adlı oyunun geliştiricisi Capcom şirketini de zor duruma düşürdü. Super Smash Bros. Ultimate oyunu tarafından adeta tahtından düşürülen bu heyecan verici dövüş oyunu, şöyle ki en azından oyuna dahil olacak olan yeni oyun karakteri açısında oyunu takip eden oyuncuları heyecanlandırmayı başarmıştı. 

Street Fighter V'e gayriresmi Arcade modu geliyorStreet Fighter V'e gayriresmi Arcade modu geliyor

Street Fighter V yapımcısı Yoshinori Ono, söz konusu oyun hakkında yaşanan bu aksilikten dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Konu hakkında herhangi bir şey yapmak istemediğini dile getiren Yoshinori Ono’nun yanı sıra aynı zamanda Valve, kendi resmi sayfası üzerinden bir özür mesajı paylaştı. Valve'nin özür mesajı şu şekilde; "Bu hafta Çarşamba günü Valve bünyesinde yaşanan yayıncılık akışındaki bir karışıklık, tanıtım videosunun Steam’in planladığı vakitten çok daha önce ortaya çıkmasına sebep oldu. Sızdırılan videoda karakterler ekranına eklenecek olan Poison, Lucia ve E.Honda karakterleri yer alıyor." “Bu üzücü ve kasıtlı olmayan bir durum. Bu hatanın tekrar yaşanmasını önlemek için önlemler aldık. Bizler, Street Fighter taraftarıyız ve bu hata için üzgünüz.” Valve'nin yaşanan olaylar karşısında bu şekilde duyarlı bir davranışta bulunuyor olması güzel olsa da maalesef ki ağır bir prestij kaybı yaşanmadı değil. Etkinlik öncesinde bu şekilde bir sızıntının yaşanmış olması hem oyuncuları hem de oyunun geliştirici şirketini üzen bir durumdur. Oyunu heyecanla bekleyenlerin heyecanı geride kalmış oldu. 

 


Street Fighter V : Arcade Edition'dan yeni fragman !Street Fighter V : Arcade Edition'dan yeni fragman !
STREET FIGHTER V  Sistem Gereksinimleri!STREET FIGHTER V Sistem Gereksinimleri!
Street Fighter V sistem gereksinimleriStreet Fighter V sistem gereksinimleri

PAYLAŞ