Steam Sonbahar Festivali ne zaman başlayacak? - Haberler - indir.com

Steam Sonbahar Festivali ne zaman başlayacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-14 21:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Steam’in sonbahar aylarında gerçekleştireceği Steam Oyun Festivali etkinliğinin düzenleneceği tarih ortaya çıktı. Video oyun sektörünün en önemli isimlerinden olan Geoff Keighley tarafından yapılan açıklamalara göre etkinlik, 7-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Valve, henüz konu hakkında açıklama yapmış değil. Dünyanın en popüler çevrimiçi oyun servislerinden birisi olan Steam, dönem dönem oyuncuların ilgisini çekecek etkinlikler gerçekleştiriyor. Bu etkinliklerin en popülerlerinden birisi de “Steam Oyun Festivali” oluyor. Steam oyun festivali, oyunculara demoların sunulduğu, canlı yayınların yapıldığı ve geliştiricilerin önemli açıklamalar yaptığı bir etkinlik olarak kullanıcıların karşısına geliyor.

Yapılan son açıklamaya göre ise Steam’ın sonbahar mevsimi için etkinlik planları başladı. Steam, haziran ayı içinde bu etkinliği gerçekleştirmişti. Öyle ki oyun severler, bu etkinlik kapsamında 900 oyun demosuna erişebilmiş oldular. Bu durumda oyuncuların, yepyeni ve heyecanla beklenen oyunları keşfetmesini sağlamıştı. Steam’ın sonbaharda düzenleyeceği oyun festivalinin neler sunacağı henüz bilinmezken, etkinlik tarihi belli olmuş durumda.

Steam için EA Access fiyatları belli olduSteam için EA Access fiyatları belli oldu

Steam oyun festivali’nin düzenleyeceği tarih belli oldu

Steam oyun festivali ile alakalı açıklamalar, Gamescom ve The Game Awards gibi etkinliklerin yapımcısı olan Geoff Keighley’den geldi. Twitter üzerinden bazı açıklamalar da bulunan Keighley, dünyanın en popüler çevrimiçi oyun platformunun sonbaharda Steam Oyun Festivali etkinliğini düzenleyeceğini açıkladı. Keighley’e göre Steam’in söz konusu bu etkinliği, 7-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Keighley, bu etkinliğin yeni oyunlar keşfetmek için oldukça iyi bir şans olduğunu da belirtti.

Valve cephesinden Steam Oyun Festivali ile alakalı henüz bir açıklama gelmiş değil. Ancak bu söz konusu etkinliğin bir hafta boyunca sayısı henüz bilinmeyen demolar sunacağı da bekleniyor. Kullanıcıların bu etkinlik ile alakalı hangi oyunlara ait demolar ile tanışacağı ise ilerleyen günlerde belli olacak.


Facebook iOS işletim Facebook Lite desteğine son verdiFacebook iOS işletim Facebook Lite desteğine son verdi
Marvel’s Avangers sistem gereksinimleri belli olduMarvel’s Avangers sistem gereksinimleri belli oldu

PAYLAŞ