Steam Oyunu Epic Games'te Ücretsiz Oldu - Haberler - indir.com

Steam Oyunu Epic Games'te Ücretsiz Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-29 10:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknolojinin gelişmesi ile beraber akıllı cep telefonları üst düzey olduğu gibi aynı zamanda akıllı cihazlarda oynana oyunlarda oldukça gelişmiş özellikler ile beraber gelmeye başladı. Bildiğiniz üzere oyuncular için özel oyunlar sağlayan platformların sayısında da artık görüldü. Oyun sağlayıcı platformlar arasında yer alan Epic Games 2020 yılına kadar her hafta içerisinde bir adet oyununu ücretsiz olarak oyunculara sunuyor. Epic Games'in bu hafta içerisindeki ücretsiz oyunu Torchlight oldu. 

Oyun sektörünün önemli isimlerinden Epic Games, geçtiğimiz bir ay öncesinde 2020 yılına kadar her hafta ücretsiz bir şekilde oyun sunacağının bilgisini vermişti. Bilindiği üzere şirket, Steam ile ciddi bir rekabet içerisindeydi. Epic Games'in bu şekilde bir hamle yapıyor olması Steam ile olan rekabetini kızıştırmaya yetti. Epic Games, Steam'e karşı çok daha güçlü olmak adına yakın zaman önce her hafta farklı bir oyunu oyunculara ücretsiz olarak sunarak onları kazanmaya yönelik hareket ediyor. Şirket artık düzenli olarak ücretsiz oyun sunuyor. Epic Games platformunun bu hafta içerisinde ücretsiz olarak sunduğu oyunu ise Torchlight oldu. 

Epic Games'ten Steam Hakkında AçıklamaEpic Games'ten Steam Hakkında Açıklama

Söz konusu bu oyun 2009 yılında Runic Games stüdyosu tarafından geliştirildi. Oldukça heyecan verici bir oyun dünyasına sahip olan Torchlight oyunu sadece 500 mgabaytlık kuruluma sahip olmasına rağmen oyuncuların beklentilerini karşılayacak türden özelliklere sahiptir. Oyun sahnesinde birbirinden farklı karakter seçimi yapabilen bu oyunda, seçmiş olduğunuz karakterleri özelliklerine göre geliştirmeniz ve size yaklaşamaya çalışan düşmanları ortadan kaldırmanız gerekiyor. 

Ücretsiz Oyunlar 'te Nasıl İndirilir?

- Epic Game platformuna bulunan oyunlar ücretsiz olduğunda bu ücretsiz olan oyunları indirmek için oyunun sayfasına erişim sağlayın. 

- Söz konusu ücretsiz oyununun Epic Games sayfasına erişim sağladıktan sonra ilk olarak oyunun normal boyutu ile karşı karşıya geleceksiniz. Aynı zamanda bu kısım oyunu söz konusu bu oyunu Epic Games kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. 

- Oyun sayfasında ücretsiz olarak belirtilen kısma tıkladıktan sonra Epic Games hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Daha önceden Epic Games platformuna üyelik oluşturduysanız bu hesaba giriş yapabilir ya da yeniden bir üyelik oluşturma işlemi yapabilirsiniz. 

- Üyelik ya da giriş işlemlerini tamamladıktan sonra yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Yeni açılan sayfada karşınıza oyunun satın alma ekranı çıkacak. 

- Satın alma sayfasının sağ alt kısmında yer alan SİPARİŞ VER kısmına tıklama işlemini yaptıktan sonra, oyun gerekli işlemler tamamladıktan sonra oyun kütüphanenize eklenecek. Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından Torchlight'ı Epic Games platformunun uygulamasını kullanarak bilgisayarınıza indirme işlemini yapmanız gerekiyor. İndirme ve oyunun kurulma işlemlerinin tamamlanması ile beraber Torchlight oyununda heyecan verici anlar yaşamaya başlayabilirsiniz. 

Epic Games platformu önümüzdeki hafta içerisinde de Limbo adlı oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz. Limbo oyununa da yukarıda saydığımız işlemleri yaparak akıllı cihazınıza indirebilirsiniz. Oyun kütüphanenizi zenginleştirmek için her hafta sunulan ücretsiz oyunları kaçırmadan indirebilir ve bu sayede çok daha fazla oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. 

 


Epic Games, Psyonix'i satın alıyorEpic Games, Psyonix'i satın alıyor
Epic Games Store'da Dev İndirim!Epic Games Store'da Dev İndirim!
Epic Games'ten Video Sohbet Uygulaması GeliyorEpic Games'ten Video Sohbet Uygulaması Geliyor

PAYLAŞ