Steam oyuncuların en çok satın almak istediği 10 oyunu açıkladı - Haberler - indir.com

Steam oyuncuların en çok satın almak istediği 10 oyunu açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-25 13:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler çevrimiçi oyun kütüphanesi Steam, oyuncuların istek listesinde yer alan oyunlara göre en çok satın alınmak istenen 10 oyunu açıkladı. Listenin başında ise Dying Light 2 yer alıyor.

Bilgisayar oyunlarının tutkunları çoğu zaman yeni çıkacak oyunları büyük bir merakla bekliyor. Steam oyuncularının istek listesine eklediği oyunları derleyerek oyuncular tarafından en çok ilgi gören oyunların listesini açıkladı. Listenin ilk sırasında ise Dying Light 2 oyunu karşımıza çıkıyor. Zombi temalı first-person yapımın çıkışı daha öncesinde kez ertelenmişti ancak herhangi bir değişiklik olmazsa oyunun 7 Aralık 2021’de çıkması bekleniyor. Oyuncular tarafından büyük bir merakla beklenen Dying Light 2 ile ilgili yayımlanan bilgiler ve fragmanlar oyunun başarılı olacağını gösteriyor.

PUBG: Battlegrounds kısa süreliğine Steam'de ücretsiz!PUBG: Battlegrounds kısa süreliğine Steam'de ücretsiz!

Steam oyuncularının heyecanla beklediği oyunların listesi yayımlandı

Listenin ikinci sırasına ise Amazon’un yapımcılığını üstlendiği New World oyunu yer almakta. Ancak oyunun son yayımlanan betası bazı EVGA RTX 3090 ekran kartlarını yaktığı kaydedilmişti. Bu açıdan hem bir hayli dikkat çeken, hem de alıcılarını biraz endişelendiren MMO türündeki oyunun çıkışı ise geçtiğimiz aylarda 31 Ağustos’tan 28 Eylül’e ertelenmişti.

Steam'e oyun dağıtımındaki hakimiyeti nedeniyle dava açıldı   

New World’ün hemen arkasında ise üçüncü sırada Battlefield 2042 karşımıza çıkıyor. Battlefield 2042’yi ise kapalı betasında yaklaşık 100,000 anlık oyuncuya ulaşan Back 4 Blood takip ediyor. Oyunlar çıkış yaptığında büyük bir popülerlik elde edecek gibi görünüyor. Eğer tarihlerde başka bir erteleme olmazsa listedeki tüm oyunlar bu sene içinde tanıtılacak. Steam tarafından yayımlanan listenin tam hali şu şekilde:

  1. Dying Light 2
  2. New World
  3. Battlefield 2042
  4. Back 4 Blood
  5. Party Animals
  6. Hollow Knight: Silksong
  7. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
  8. The Day Before
  9. Total War: WARHAMMER III
  10. S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chernobyl



Steam Deck farklı renk seçenekleriyle gelebilirSteam Deck farklı renk seçenekleriyle gelebilir
GeForce NOW Üyeliği Alanlara Steam Cüzdan Kodu Hediye Edilecek!GeForce NOW Üyeliği Alanlara Steam Cüzdan Kodu Hediye Edilecek!

PAYLAŞ