Steam Oyun Festivali başlıyor - Haberler - indir.com

Steam Oyun Festivali başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-29 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler dijital oyun platformu olan Steam’ın Oyun Festivali, gelecek ayın başlarında geri dönüyor. Festival ile beraber 500’den fazla oyunun ücretsiz demosu ve geliştiric  yayınları ile beraber etkinlik oldukça yoğun geçecek gibi duruyor. Oyun pazarı gelişmeye devam ederken, dijital oyun platformları da önemli özellikler kazanmaya devam ediyor. Discord ve Twitch gibi sosyal medya platformlarının ana oyuncu kitlesi ise oyuncular ve oyunseverler tarafından oluşturuluyor. Şirketler, oyuncuların kendi platformunda sosyalleşmesini istiyorlar. Steam ise geliştiriciler ve oyuncuların bir araya gelmiş olduğu yeni oyunların denenebildiği oyun festivalleri ile oyuncular ile olan bağı güçlendirmeyi hedefliyor. Yılın ilk etkinliği için ise tarih resmi olarak belli oldu.

Steam oyun festivali 3 şubat tarihinde başlıyor

Facebook'tan iOS 14 kullanıcıları için yeni giriş sistemiFacebook'tan iOS 14 kullanıcıları için yeni giriş sistemi

Yılın bu ilk oyun festivali 3 şubat tarihinde başlayacak ve 9 Şubat’a kadar devam edecek. Etkinlik ile beraber 500’den fazla ücretsiz oyun demosu oyunseverler için sunulacak. Diğer yandan çeşitli geliştiriciler de canlı yayınlar ile oyuncuların karşısına gelmiş olacak. Etkinlik için hazırlanan bilgilendirme videosuna göre bazı yapımların da etkinli ile beraber geri dönmesi bekleniyor. The Riftbreaker gibi oyunlar haricinde Genesis Noir ve Shady Kinght gibi yapımlar bu tanıtım esnasında öne çıkan isimlerden oluyor. Fragman içinde dikkat çeken diğer yapımlar ise Windjammers 2, Blunt Force, Children of Silentown ve Nartia Boy gibi yapımlar oluyor. Daha öncesinde demolar kısa süreliğine oyuncular için açık hale getirilmişti.

Steam oyun festivali ile beraber farklı yapımların demolarına erişim açılacak ve  yaklaşan dönemsel indirimler öncesinde de oyunseverlere yardımcı olacak ve yol gösterilecek. Bu sayede oyunlara para vermeden önce denemek mümkün olacak. Söz konusu bu etkinlik 9 Şubat ile beraber son bulacak ve Steam’ın önümüzdeki birkaç günlük süreçte yeni oyun içerikler ve yapımcıların hangi oyunlar ile karşımıza gelmesini açıklamasını bekliyoruz.  


Netflix stüdyo kalitesinde ses desteği sunacakNetflix stüdyo kalitesinde ses desteği sunacak
iPhone 13 serisi Wi-Fi 6E desteği sunabiliriPhone 13 serisi Wi-Fi 6E desteği sunabilir

PAYLAŞ