Steam Oyun Festivali başladı - Haberler - indir.com

Steam Oyun Festivali başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-05 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz hafta içerisinde duyurusu yapıldığı gibi Steam yeni oyun festivali başlamış oldu. Bu seferki Steam Oyun Festivalinde 500'den fazla oyunun deneme sürümü ücretsiz olarak yayınlanıyor. PC oyunculuğunun temel taşlarından biri olarak Steam'in yeni oyun festivali, geçtiğimiz haftalarda duyurmuş olduğu sadece birkaç dakika önce başlamış oldu. 

3 Şubat 21.00'da başlayan yeni Steam Oyun Festivali, 10 Şubat 21.00'a kadar devam edecek. Bu süreç içerisinde 500'den fazla oyunun demosunu oynayabilir ve oyunlar ile ilgili olarak canlı yayınlara katılıp geliştiriciler ile de sohbet edebilirsiniz. Festivalin anasayfasına ulaşabilir ve herhangi bir oyunun demosunun olup olmadığını buradan öğrenebilirsiniz. Her oyunun canlı yayınını, oyunun kendi Steam sayfasından bulabilirsiniz. 

Steam eş zamanlı oyuncu sayısında %40 artış yaşandıSteam eş zamanlı oyuncu sayısında %40 artış yaşandı

Burada yer alan demolardan birini deneyebileceğiniz oyunlar arasında şu an için çıkmamış olan oyunlar da yer alıyor, daha önceden çıkışı yapılmış olan oyunlar da bu duruma dahildir. Fakat oyunların  genel olarak ise bağımsız bir şekilde yapımlardan oluşmuş olduğunu söylemek mümkündür. Aralarında ise gerçekten oldukça kaliteli oyunlarda yer alıyor. Bu yerde gezdirmeyi ihmal etmeden her biri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Son olarak 11 Şubat'ta başlayıp 15 Şubat'ta bitecek bir Steam indirimi olacağını da hatırlamakta fayda vardır. İndirimler başladığında .eşitli oyunlara sahip olabilirsiniz. 


Steam 25 milyon eş zamanlı çevrimiçi kullanıcı sayısını geride bıraktıSteam 25 milyon eş zamanlı çevrimiçi kullanıcı sayısını geride bıraktı
Steam 2020 Oyun Ödülleri kazananları açıklandıSteam 2020 Oyun Ödülleri kazananları açıklandı
Steam kullanım verilerine ait yıllık rapor yayımladıSteam kullanım verilerine ait yıllık rapor yayımladı

PAYLAŞ