Steam Ödülleri başladı - Haberler - indir.com

Steam Ödülleri başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-26 17:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler dijital oyun platformlarından biri olan Steam en iyi oyunu belirlemek için 10 farklı dalda belirlenen “Steam Ödülleri”nin başladığını duyurdu.

Son dönemlerde oyuncuların karşısına sık sık kampanyalarla çıkan Steam aynı zamanda platformdaki en iyi oyunların belirlenmesinde fikri de oyunculara bırakıyor. Platform dün akşam başlayan Sonbahar İndirimleri ile birlikte Steam Ödülleri’nin de başladığını açıkladı. Oylama süreci Sonbahar İndirimleri’nden Kış İndirimleri’ne kadar devam edecek.Oyuncular bu sene Steam’e gelen tüm oyunlar arasından oylama yaparak kendileri için en iyi olan oyunu seçebilecekler. Steam’in sitesinde ödüller hakkında yaptığı açıklama ise söyle;

Popüler bir oyun Steam'de kısa süreliğine ücretsizPopüler bir oyun Steam'de kısa süreliğine ücretsiz

Steam yeni sohbet filtreleme özelliği ile küfürlere önlem alıyor

"Yılın en iyilerini belirlemekle görevli Steam Ödülleri Seçim Komitesi'nin tekrar toplanma vakti geldi. Bu saygıdeğer komitede oldukça yetkin bir jüri, yani siz yer almaktasınız! Mücadele edenlerin dahil olduğu alanlar kadar özgün olan kriterlere göre video oyunlarını bir üst seviyeye taşıyan oyunları belirlemelisiniz. Bu maksatla, bu oyunların iyiliği için ölçebileceğiniz yeni birkaç kategori getirdik. Seçim size ait, hemen favorilerinizi aday göstermeye başlayın!"

Steam Ödülleri 10 farklı dalda dağıtılacak

  • Yılın Oyun Ödülü
  • Yılın En İyi VR Oyunu Ödülü
  • Aşk ile Devam Ettirilen Ödülü
  • Arkadaşlarla Daha Zevkli Ödülü
  • Üstün Görsel Stil Ödülü
  • En Yenilikçi Oynanış Ödülü
  • Kötü Olduğunuz En İyi Oyun Ödülü
  • En İyi Albüm Ödülü
  • Zengin Hikayeye Sahip Üstün Oyun Ödülü
  • Arkanıza Yaslanın ve Rahatlayın Ödülü

Platformdaki her oyuncuyu ödül törenine dahil etmek isteyen Steam, kullanıcıları teşvik etmek için oyunculara görevler karşılığında rozetler veriyor. Oylamaya katılmanız durumunda rozet kazanmak için gerçekleştirmeniz gerek 4 farklı görev bulunuyor. Bu görevleri yerine getiren her kullanıcı Steam’in rozetini kazanıyor. Her gerçekleştirdiğiniz görevde rozetinizin seviyesi artıyor ve her seviye başına 25 TP kazanmış oluyorsunuz.


Steam'de 20 TL altı olan haftanın en iyi oyunlarıSteam'de 20 TL altı olan haftanın en iyi oyunları
Steam'da oyun oynayarak para kazanma yöntemleriSteam'da oyun oynayarak para kazanma yöntemleri

PAYLAŞ