Steam Next Fest ile yüzlerce oyun ücretsiz oldu - Haberler - indir.com

Steam Next Fest ile yüzlerce oyun ücretsiz oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-17 12:45:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler dijital oyun platformu Steam için merakla beklenen Next Festivali başladı. Yüzlerce oyunu ücretsiz deneme imkanı tanıyan bu festival kapsamında kullanıcılar yüzlerce oyunun demosunu ücretsiz bir şekilde deneyimleyebilecekler. Dijital oyun platformu denildiği zaman akla ilk gelen platform olan Steam, aylık 120 milyon aktif kullanıcısı ile oyun dağıtmaya devam ediyor. Steam’ın oyunseverler tarafından merakla beklediği Next Fest resmen başladı. Son olarak Şubat ayında gerçekleştirilen bu etkinlik, kullanıcılardan bir hayli olumlu dönüş almıştı.

Piyasada bulunan Epic Games’ın kullanıcılara her hafta oyun vermesi sonrasında, Steam’da benzer hamleler gerçekleştirmeye gayret ediyor. Son olarak dağıttı ücretsiz oyunlar ile oyuncuların yoğun ilgsini gören Epic Games, rekabet ettiği Steam’de düzenlediği etkinlik kapsamında yapacağı indirimler ve oyunları ücretsiz vererek rekabette öne geçmeyi hedefliyor.

Steam bu yıl sonu konsollara gelebilirSteam bu yıl sonu konsollara gelebilir

Steam, yüzlerce oyunu ücretsiz sunacak

Steam’ın Next Fest etkinliği, Steam’de tecrübeli yada yeni geliştiriciler tarafından çıkarılacak olan oyunların kutlandığı ve oyuncularında bu oyunları deneme fırsatı olacağı birkaç günlük bir festival olacak. Bugün başlayan etkinlik, 22 Haziran saat 20.00’ye kadar sürecek. Bu festival kapsamında dünyanın dört bir yanındaki gelişitiriclerin yapmış olduğu ve Steam’de çıkacak bir sürü farklı türde oyuna ait toplamda 700’ü aşkın demo, oyuncuların kullanımına sunuluyor.

Next Fest boyunca henüz çıkmamış olan oyunlarında ücretsiz olarak deneme imkanı olacak. Bu etkinlik geçtiğimiz saatlerde başlarken, etkinlik kapsamında hafta boyunca canlı etkinlikler, sevilen oyunlar ile canlı yayınlar gerçekleştirilecek. Bu etkinliğin amacı olarak ise oyunculardan erken geri bildirim alma ve Steam’de çıkacak olan bu oyunlar için belli bir oyuncu kitlesi oluşturma diyebiliriz. Ayrıca etkinlik boyunca oyuncuları memnun edecek bazı indirimlerde yapılacak. Bu indirimlerin ise daha çok bağımsız geliştiriciler tarafından yapılması bekleniyor.


Playstation Studios Steam sayfası duyurulduPlaystation Studios Steam sayfası duyuruldu
Netflix, Steam'e rakip olabilir!Netflix, Steam'e rakip olabilir!

PAYLAŞ