Steam Link'e Yeni Mod Destekleyen Güncelleme Geldi - Haberler - indir.com

Steam Link'e Yeni Mod Destekleyen Güncelleme Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-14 11:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Masaüstü veya laptop kullanıcıları bir süre sonra küçük ekrandan sıkılabiliyorlar. Bu noktada Steam’ın oyuncular için geliştirmiş olduğu bir çözüm olan Steam Link cihazı bulunuyor. Steam’ın birçok özelliğe sahip Steam Link’e yeni bir güncelleme ile beraber yeni mod destekleri getirildi. Yaklaşık olarak 3 yıl önce piyasaya giriş yapan Steam Link, steam yüklü bilgisayarınızı kolay bir şekilde daha büyük bir ekrana veya televizyona yansıtmaya işe yarıyor. Bu sayede güçlü bir oyun bilgisayarınız var ise bu bilgisayarı bir anlamda konsola dönüştürüyor diyebiliriz. Bu söz konusu cihaz olan Steam Link için yeni bir güncelleme geldi ve bu hafta ile beraber Steam istemci güncellemesi kullanıcılara verildi.

Steam Link Güncelleme Detayları

Güncelleme ile başlıca olarak Windows işletim sistemine sahip cihazlarda yer alan AMD sürücü çökmelerinin iyileştirilmesi sağlanıyor. Geçiçi bir güncelleme ile bu sorun şuan için çözülmüş durumda. Güncelleme detayları arasında ise bazı yeni maddeler de bulunuyor. Güncelleme sadece AMD sürücü iyileştirmesi yapmanın haricinde Steam Link’e yönelik bazı yenilikler de içeriyor. Gelin şimdi Steam Link için yer alan güncelleme maddelerinde neler var bakalım.

  • Steam Link’te yer alan ses ve video içeriklerini kontrol etmek için Android cihazlarınızı bir kontrölör olarak kullanabileceksiniz.
  • Aynı anda çoklu cihaz akış desteği sunarak yerel Co-op oyunlar oynanabilecek. Bu durum için ise 5 Ghz ve daha yüksek kaliteye sahip bir Wifi ağı gerektiğini beliretelim.

Güncelleme bunun gibi birkaç adımlık maddelere sahip durumda. Güncellemenin bir başka sunduğu yenilik ise Steam sohbet tarafında oluyor. Bu noktada ince ayar getirilen sohbet bölümünde ayrıca kontol cihazları ile alakalı hassas ayarlar ve birçok hata düzeltmeleri sunulmuş oluyor. Sizlerde Steam istemcinizi güncellemeyi ihmal etmeyin.





PAYLAŞ