Steam Link Uygulaması Android İçin Yayında! - Haberler - indir.com

Steam Link Uygulaması Android İçin Yayında!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-27 12:42:12
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz hafta Valve tarafından yeni bir Steam Link adlı uygulamanın duyurusu gerçekleşmişti. Bu söz konusu uygulama ile beraber Steam'da yer alan oyunları iOS ve Android cihazlarınıza yansıtabiliyorsunuz. Şimdi ise uygulamanın Android versiyonu resmi olarak yayınlandı ve indirilebilir oldu. Oyun severlerin bir hayli beğeneceği bu yeni hamle ile beraber en iyi grafiğe sahip oyunları mobil cihazınızın ekranında görme imkanı bulacaksınız. Valve tarafından hem iOS hemde Android için uygulamanın yakın bir zamanda geleceği ifade edilmişti.

Nitekim öyle de oldu ve Android cephesi için beklenen uygulama geldi. Şuan için Android kullanıcıları tarafından kullanılabilir olan uygulamanın iOS sürümünün ise yakın bir zamanda App Store'da yer alması bekleniyor. Uygulama ile bilgisayarınızda yer alan Steam oyunlarını Android cihazınıza yansıtabileceksiniz. Kullanımı ve içeriği ücretsiz olan uygulama telefon ve tablet olarak her iki işletim sistemine sahip olan TV'lerde kullanılabiliyor.

iOS kullanıcıları için uygulamanın test aşamasında olduğu bilinirken yakın bir zamanda sunulması bekleniyor. 5 GHz Wifi bağlantısı ile cihazınızın bağlı olması gerekiyor. Sizlerde Google Play Store üzerinden Steam Link uygulamasını indirerek deneyimleyebilirsiniz.





PAYLAŞ