Steam Link Satışları Durdu! - Haberler - indir.com

Steam Link Satışları Durdu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-21 17:00:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Bilgisayar oyunculuğunun önde gelen ismi olan Steam'in sahibi Valve tarafından Steam Link satışları durduruldu. Artık Avrupa ve Amerika'da daha fazla satışı yapılmayacak.

Destek devam edecek!

Valve tarafından üretimi durdurulan Steam Link cihazlarına verilen destekler sürmeye devam edeceğini söyleyelim. Üçüncü parti uygulamalara ve oyunlara verilecek destek de tüm hızıyla devam edecek.

Valve, Steam Link'i Duyurdu! - GDC 2015Valve, Steam Link'i Duyurdu! - GDC 2015

Apple, Mayıs ayıyla birlikte App Store'da Steam Link'i satıştan kaldırdığından dolayı Apple cihazlarda Steam Link kullanamıyor oldu. Bunun nedeni olarak ise Valve'ın Apple tarafından onay verilmeyen iOS oyunlarını satmaya devam etmesi olarak gösteriliyor.

Steam Link'e Yeni Mod Destekleyen Güncelleme Geldi

Steam Link bilgisayarlarınızda oynadığınız oyunları, ağ üzerinden bağlı olan televizyon ve ekranlara aktarmasında yardımcı oluyor. Uygulamayı en etkili bir şekilde kullanmak için modeminizin 5GHz Wifi Wi-Fi bağlantısını desteklemesi gerekiyor. 1080 piksel çözünürlüğe, 60 Hz görüntü sunabilmesi de ne kadar güçlü bir alet olduğunu gösteriyor.

Valve'ın ürünü olan Steam Link'in fiziksel satışları durdurulsa da yazılım desteği sunulmaya bir süre boyunca devam edecek. 


Steam Link Uygulaması Resmi Olarak DuyurulduSteam Link Uygulaması Resmi Olarak Duyuruldu
Steam Link Uygulaması Android İçin Yayında!Steam Link Uygulaması Android İçin Yayında!
Steam Link Nasıl Kullanılır?Steam Link Nasıl Kullanılır?

PAYLAŞ