Steam Link Artık iOS ve Apple TV'de! - Haberler - indir.com

Steam Link Artık iOS ve Apple TV'de!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-16 21:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Valve yaptığı bir açıklamada, Steam Link uygulamasının bugünden itibaren artık Apple cihazlarında da olacağını duyurdu.

Steam Link oyun severler için geliştirilen bir uygulamadır. Oyunları telefon ve televizyonunuzdan oynamanızı sağlayan bu uygulama, evinizde bulunan cihazlarla rahat bir oyun alanı yaratmanızı sağlayarak, kullanıcılara bağımlılık yaratan bir oyun deneyimi sunuyor. İlk olarak Andorid cihazlara uyumlu olarak geliştirilen uygulama artık App Store mağazalarından iOS kullanıcılarıyla buluşuyor.

Steam Link Uygulaması Resmi Olarak DuyurulduSteam Link Uygulaması Resmi Olarak Duyuruldu

iPhone, iPad, Mac ya da Apple TV cihazlarınızdan 5Ghz ağ ya da Ethernet bağlantısı üzerinden Steam kütüphanenizi oluşturabilir ve sevdiğiniz oyunları oynayabilirsiniz. Steam’in MFI kontrollerini destekleyen bir uygulama olması da kullanıcılara uygulama kolaylığı sağlayan özellikleri arasında bulunuyor. Steam uygulaması iOS 10 ve üzeri olan tüm Apple cihazlarda destekleniyor. Uygulamayı App Store mağazalarından ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Valve'ın bu yıl Steam'de yapmayı planladığı 8 değişiklik

Steam İçin Yüksek Oyun Performansı Önerileri

  • İlk olarak bağlantınızı 5G hızında kullanabilmek için, Ethernet kablosunu bilgisayarınıza bağlayın
  • Oyun oynayacağınız iOS cihazı da normal ağ internetinden çıkararak, 5G ağına bağlamanız gerekli
  • Uygulamanın çalışması için uygulamaya tüm cihazlardan girişlerin aynı internet bağlantısı üzerinden yapılması gerekmektedir.

Steam yeni tasarımı sonrası nasıl görünecek?

Steam Uygulaması Nasıl Kullanılır

  • İlk olarak yapmanız gereken, Steam uygulamasını bilgisayarınızdan açın ve uygulamayı App Store üzerinden kullanacağınız cihaz ya da cihazlara indirmek.
  • Sonrasında ise, Steam kontrollerini cihazınız ile eşletirmeniz gerekiyor.
  • Bu adımdan sonra Steam’i açık bilgisayarı seçmeniz gerekli. Dilerseniz bu seçenekten iPhone ya da iPad’inizi seçebilir dokunmatik ekranla oyun oynayabilirsiniz. Bunun nedeni ise Steam’in size hesap güvenliğinizi sağlamak için bir kod gönderecek olması.
  • Ardından gelen kodu oyun oynayacağınız cihaza yazmanız gerek. Bu aşama tamamlandıktan sonra Steam internet hızınız için bir hız testi yapacak.
  • Steam uygulamasını kullanabilmek için 15Mb/s hıza ihtiyacınız olduğunun altını çizmekte fayda var. Hız testi gereken seviye de ya da üzerindeyse uygulamayı rahatlıkla kullanabilir ve kendi oyun kütüphanenizi oluşturabilirsiniz.
  • Steam’in farklı çözünürlük ve bağlantı kalitesi ayarları bulunmaktadır bu ayarları dilediğiniz zaman, hızınız ve kotanıza göre güncelleyerek oyun deneyiminizi tercihinize göre belirleyebilirsiniz.

 


İlgili uygulamalar
Steam Link Uygulaması Android İçin Yayında!Steam Link Uygulaması Android İçin Yayında!
Steam Link'e Yeni Mod Destekleyen Güncelleme GeldiSteam Link'e Yeni Mod Destekleyen Güncelleme Geldi

PAYLAŞ