Steam Kış İndirimleri Başladı - Haberler - indir.com

Steam Kış İndirimleri Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Oyun severlerin dijital oyun dünyasını yakından takip etmelerini sağlayan oyun platformu Steam, 19 Aralık tarihi itibari ile kış indirimlerine başladığını ve 2000'den fazla oyuna yüzde 80'e varan indirimler ile oyunculara sunacağını duyurdu.

Dünya üzerinde milyonlarca bilgisayar oyuncusunun sabırsızlıkla beklediği Steam kış indirimleri ile beraber oyuncular en sevdikleri ve sahip olmak istedikleri oyunların dijital kopyalarına piyasadakinden daha uygun fiyatlar ile satın alabilecek ve istedikleri takdirde arkadaşlarına direkt olarak Steam üzerinden satın aldıkları oyunu yılbaşı hediyesi olarak verebilecekler.

Nether, Chivalry: Medieval Warfare, FEZ, Far Cry 3, Crysis 2, Total War: Shogun, Train Simulator 2014, Final Fantasy VII, Divinity: Dragon Commander, Project Comboid, Hard Reset Extended Edition, Assetto Corsa, Space Hulk ve Dead Island oyunları haberimizi hazırladığımız andaki kış indirimi kampanyasında yer alan oyunlar arasındadır. Eğer piyasa fiyatlarının altında yüzde 25 ile yüzde 80 arasında değişen indirim oranları ile oyunlardan herhangi birini satın almak istiyorsanız hemen Steam'i ziyaret etmenizi öneririz.

Steam platformu üzerinde 19 Aralık 2013 ile 3 Ocak 2014 tarihleri arasında devam edecek olan kış indirimlerinde 2000'den fazla oyunu indirimli fiyatlar ile satın alabilecek olduğunuzu düşünür iseniz daha önceden satın almak isteyip de yüksek fiyatı nedeni ile alamadığınız oyunları hemen satın alabilirsiniz. Bu nedenle de Steam sitesine her gün girerek o gün için yapılan indirimleri mutlaka takip etmelisiniz.

Ayrıca platform üzerinden satın aldığınız oyunları bilgisayarınıza yüklemeniz için gerekli olan Steam istemcisini de aşağıdaki bağlantıları kullanarak sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ