Steam için EA Access fiyatları belli oldu - Haberler - indir.com

Steam için EA Access fiyatları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-11 12:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın önde gelen popüler çevrimiçi oyun platformu olan Steam ile Electronic Arts, bir iş birliğine gitti ve bu hamlenin ilk adımı EA Access oldu. Kısa bir süre önce Steam’e geleceği duyurulan söz konusu hizmet için oluşturulan özel bir sayfa, hizmetin çok kısa bir süre sonra kullanılabilir olacağını gösteriyor. EA hayranı oyuncular için bu hizmet oldukça memnun edici duruyorken, fiyat noktasında da dikkatleri çekiyor. Video oyun pazarının önemli isimlerinden birisi olan Electronic ARts, bir süredir bir iş birliği içerisinde yer alıyor. Bu söz konusu iş birliğinin ilk adımı EA oyunlarının Steam’de kullanılabilir olmasıydı. Nitekim öyle de oldu ve iş birliğinin yeni bir hamlesi duyuruldu. Yapılan açıklamalarla beraber EA Access’in Steam’e geleceği kesinleşti.

EA Access, Elecronic Arts’ı yakından takip eden oyuncular için etkileyici bir deneyim sunan abonelik hizmeti diyebiliriz. Oyuncular, geçtiğimiz dönemlerde Xbox One ve PlayStation 4 gibi oyun servisleri üzerinden EA Access’e erişim imkanına sahip olmuş ve bu abonelik hizmetinden faydalanmıştı. Son gelişmelere göre ise Steam’dan oyun oynayanlar da bu hizmete erişim sağlayabilecekler.

Spotify ülkemizde sanatçılara İyzico ile destek olma imkanı sunuyorSpotify ülkemizde sanatçılara İyzico ile destek olma imkanı sunuyor

Steam’de EA Access için özel bir sayfa oluşturdu

PlayStation 4 veya Xbox One üzerinden EA Access’e abone olan kullanıcıların, şirket oyunlarına daha önce erişme ve bu oyunlara herhangi bir ek ödeme yapmadan deneyimleme imkanına sahip olmuşlardı. Söz konusu bu abonelik sistemine kaydolan oyuncular, EA’nın özel indirimlerinden faydalanabiliyor ve oyunlardaki özel içerikleri ise deneyimleye biliyorlardı. Kullanıcılar artık söz konusu bu avantajlara Steam üzerinden sahip olabilecekler.

Bazı oyuncular, EA Access abonesi olduktan sonra EA’nın tüm oyunlarına ücretsiz olarak erişebileceklerini düşünüyorlar. Ancak bu durum doğru olmazken, kullanıcılar EA Access abonesi olsalar bile EA tarafından sunulan yeni oyunları satın almak durumundalar. Söz konusu bu hizmet özel kampanyalar dışında yayınlanacak yeni bir oyunu 10 saate kadar deneyimlemeye imkan tanıyacak. Diğer yandan denediğiniz bir oyunu satın aldıktan sonra, oyuna kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. PC platformundan bugüne kadar Origin tarafında erişilebilen EA Access, artık Steam’da da erişilebilir olacak. Yapılan açıklamaya göre aylık 12 TL, yıllık ise 65 TL fiyata sahip olacak.


Huawei ekosistemiyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracakHuawei ekosistemiyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak
Google Asistan, YouTube Music çalma listesi oynatabilecekGoogle Asistan, YouTube Music çalma listesi oynatabilecek

PAYLAŞ