Steam hafta sonu indirimleri - Haberler - indir.com

Steam hafta sonu indirimleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-15 14:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Steam, her zaman olduğu gibi yine bir oyun indirimi ile karşımıza çıkıyor. Türkiye saati ile 21:00 itibariyle başlayacak olan Steam'in hafta sonu indirimleri oyuncuları heyecanlandırmayı başarıyor. Her hafta yaptığı oyun indirimleri ile beraber birbirinden farklı popüler oyunu indirimli sunan platform bu hafta da birbirinden farklı oyunlar ile oyuncuları mutlu edecek gibi gözüküyor. Birçok oyunu indirimler ile sunan kampanya bu pazartesi günü son bulacak. 

Steam'in hafta sonu indirimi ile gelen oyunlar

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Steam hafta sonu indirimi ile birbirinden farklı oyunları oyunculara indirimli fiyatlar ile sunuyor. Valve tarafından sunulan iştirak programı ile beraber her yayımcı ve geliştirici şirketler anlaşma yaparak oyuncuların memnuniyetini sağlamak adına düzenli indirimler yaparak oyuncuları memnun etmeye yönelik hareket ediyor. Sistem bu hafta sonu da bozulmadı ve oyuncuları memnun etmeye yönelik planlamalar gerçekleştirildi. 

Hafta sonu indirimi kapsamında sunulan olan indirimli oyunlar arasında Doom serisinden Doom Franchise oyunu var. Bunun yanı sıra aynı zamanda Killsquad ve This War of Mine temalı oyunlar da bu hafta sonu indirimli bir şekilde karşımıza çıkıyor. Söz konusu Steam'in hata sonu indirimi Pazartesi akşamı 21:00'a kadar devam edecek ve indirimler kapsamında ilgili yapılarda %30 ve %75 aralığında indirim yapılacak. 

Geliştirici şirket Bethesda tarafından yayımlanan Doom serisi de hafta sonu indirimleri ile oyuncuların ilgi odağı olmayı başaracak olan oyunla arasındadır. Bunun yanı sıra aynı zamanda Doom serisine ait sadece 2020 yılında çıkacak oyun hariç olmak üzere Doom, Doom VFR, Doom 2 ve Doom 3 adlı oyunlarda indirim kapsamında yer alacak. Oyuncular isteklerine göre üçüncü oyunu paketleri ile beraber de satın alabilirler. Ek olarak %67'şer indirim yapılan oyunlar, oyuncuların en çok talep ettiği serinin üyeleri olarak da karşımıza çıkıyor. Doom oyununun serisi hariç olmak üzere Killsquad ve This War of Mine oyunları da oyuncuların ilgi ile takip ettikleri oyunlara örnek gösterilebilir. Killsquad oyunu %30 indirim ile beraber 28 TL'ye düşerken This War of Mine oyunları da yüzde 75 indirimle 7.75 TL fiyat ile sunulacak. Oyun kütüphanesini zenginleştirmek isteyen oyuncular hafta sonu indirimlerinden faydalanabilirler. 

 





PAYLAŞ