Steam Global Trafik Haritası'nı Hizmete Sundu! - Haberler - indir.com

Steam Global Trafik Haritası'nı Hizmete Sundu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Valve, dijital oyun platformu Steam üzerinden tüm dünyadaki internet sağlayıcı hızlarını görebileceğimiz Steam Global Trafik Haritası adlı interaktif harita hizmetini kullanıma sundu.

Steam istatistik sayfasında yerini alan bu özellik sayesinde; bütün dünyadaki internet sağlayıcılarının ortalama indirme hızı ve ülkelerin toplamda Steam üzerinden ne kadar indirme yaptıklarını interaktif harita üzerinden görebiliyoruz.

Steam Global Trafik Haritası

Haritada herhangi bir ülke üzerine tıkladığımızda ise o ülkedeki internet sağlayıcılarının, kullanıcılara sağladıkları indirme oranı da ortalama bir değerle görülebiliyor.

Steam Global Trafik Haritasında Türkiye'ye tıkladığımızda ortalama internet hızımız 4.2 mbps olarak görülüyor. Güney Kore'ye tıkladığımızda ise bu değer 50 mbps olarak görülüyor. Buna göre ülkemiz, internet sağlayıcılarının kullanıcılara sundukları hız bakımından oldukça gerilerde yer alıyor.

Steam'ın bugün itibarıyla kullanıma sunduğu bu hizmete ulaşmak için Steam Global Trafik Haritası linkine tıklayabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ