Steam, Erken Erişim Kurallarını Güncelledi! - Haberler - indir.com

Steam, Erken Erişim Kurallarını Güncelledi!

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Bağımsız oyun geliştiricileri için büyük bir nimet olarak görülen dijital oyun platformu Steam, erken erişim kurallarında güncellemeye gitti. Güncellenen kurallar çerçevesinde Valve, oyun geliştirilerinden daha net olmalarını istedi.

Steam'in erken erişim için belirlediği bazı kuralları tüm geliştiriciler zaten biliyor. Ancak yapılan güncellemeyle birlikte bağımsız geliştiriciler ve firmalar artık tutamayacakları sözleri veremeyecekler. Buna ek olarak gelecek planlarını açıklayarak oyuncuların dikkatlerini de üzerlerine çekemeyecekler.

Bugün itibarıyla yenilenen erken erişim kuralları çerçevesinde geliştiriciler; ürünlerinin erken erişim aşamasında olduğunu belirtmek zorundalar. Oyunlara ait çıkış tarihi veya gelecekte ekleyecekleri özelliklerle ilgili de vaatte bulunamayacaklar. Oynanabilir halde olmayan ya da geliştirmesi bırakılmış olan oyunlar erken erişimden faydalanamayacak.

Tüm bunların yanında geliştiriciler, diğer dijital oyun mağazalarında satacakları oyunları aynı zamanda Steam üzerinden erken erişime açacakları gibi Steam'de belirledikleri fiyat diğer mağazalardan yüksek olamayacak.





PAYLAŞ