Steam Deck farklı renk seçenekleriyle gelebilir - Haberler - indir.com

Steam Deck farklı renk seçenekleriyle gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-12 16:30:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Duyurusu yapıldığı üzere her geçen günden bugüne kadar sürekli yeni bilgiler aktarılan Steam Deck'i çıkışında olmasa sonrasında ise birkaç farklı renkte görmek mümkündür. 

Özellikle oyun dünyası içerisinde yeni bir akıllı cihaz cihaz çıktığı zaman bir süre sonra o cihazın pek çok farklı rengi de tasarlanmıştı. Başlangıç olarak sadece renk olarak farklı modeller çıkıyor olsa da bir yerden sonra çeşitli oyunların logolarıyla ve tasarımlarıyla oldukça güzel modeller olduğunu görmek mümkün oluyor. Bu durum Steam Deck'in de başına gelecek gibi gözüküyor.

Valve Steam Deck'i resmen duyurdu Valve Steam Deck'i resmen duyurdu 

Farklı renklerde Steam Deck gelebilir

Geçtiğimiz günler içerisinde Steam Deck'in tasarımcıları Tucker Spofford ve Greg Coomer, PC Gamer ile röportaja katıldı. Söz konusu bu görüşme sırasında Tucker Spofford ve Greg Coomer, Steam Deck'e dair tüm tartışmaları yaptıklarını dile getirirken ilerleyen süreçlerde fark renkler ile modelin çeşitlendirilmesi bekleniyor. 

Bilindiği üzere bu cihaz şu an için tek bir den renge sahip ve o renkte siyahtır. Elbette ki göze hoş gelen bir rengi olduğunu söylemek mümkündür. Fakat ilerleyen süreç içerisinde kullanıcılara farklı renk seçeneği sunulması da gayet güzel gibi gözüküyor. Sony'nin veya Microsoft'un konsoluna yapmış odluğu gibi çeşitli oyunların temasıyla hazırlanan Steam Deck görmek mümkün olabilir mi, bunu da ilerleyen günlerde anlamak mümkün olacak. Steam Deck bu yılın sonuna doğru çıkışını yapacak. Maalesef ki şu anda Türkiye için satışta değil. Cihazın başlangıç fiyatı 400 dolardır. 


Steam deck fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi belli olduSteam deck fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi belli oldu
Steam Deck ve Nintendo Switch arasındaki farklarSteam Deck ve Nintendo Switch arasındaki farklar
Steam Deck'te SSD ile performans yükseltilebilecekSteam Deck'te SSD ile performans yükseltilebilecek

PAYLAŞ