Steam Awards'un bu seneki başlangıç tarihi ve kategorileri belli oldu - Haberler - indir.com

Steam Awards'un bu seneki başlangıç tarihi ve kategorileri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-12 17:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

İlk kez 2018’de gerçekleştirilen Steam Awards’ın bu yılki başlangıç tarihi ve kategorileri belli oldu. 8 kategoride gerçekleştirilecek olan yarışmanın sonucunda yılın oyunu adaylarının belli olacağı günde diğer yandan Steam indirimleri de başlamış olacak. Steam kullanıcıları birkaç haftadır 2019 yılındaki en’leri seçme şansına sahiptiler. Yılın Steam Awards adaylarını bölümü seçme kısmı artık Steam’de yer almıyor. Bu durum ise yakın zamanda Steam en’lerinin belli olacağı anlamına geliyor. Söz konusu plana göre başlangıç tarihinde itibaren her gün bir seçilen olacak. İlk gün “Göze Çarpan Görsellik” kategorisi ile başlanacak ve 18 Aralık tarihinde ise yılın oyunu final adayların belirlenmesi ile son bulacak. Bu oylama ise 19 Aralıkta başlayacak ve aynı zamanda bu tarihte Steam indirimlerinin başlayacağını belirtelim.

Steam Awards 2019 Enleri Belli Oluyor

Steam tam 982 oyunu sildi!Steam tam 982 oyunu sildi!

Bu yıl geçen seneden kalma olarak 4 kategori ve ek olarak 4 kategori daha ve toplamda 8 kategori üzerinden seçim yapılacak. İşte gelin bu yılın Awards kategorileri neler bakalım.

  • Game of the Year: Çoklu oyuncu özellikleri, oynayış ve grafikleriyle veya herhangi bir özelliği ile diğerlerinden ayrılan yılın oyunu bu kategori ile seçilecek.
  • VR Game of the Year: Bu kategoride VR destekli oyunları göreceğiz. Sanal gerçekliği en iyi yansıtan oyun yılın VR oyunu seçilecek.
  • Labor of Love: Uzun bir süredir piyasada olmasına karşılık hala yenilikler ile geliştirilen oyunların yarışı bu kategori altında olacak.
  • Better With Friends: Arkadaşlarınızla oynadığınız eşli oyuncu deneyimini en eğlenceli ve iyi şekilde sunan oyunlar bu kategori altında yarışacak.
  • Most Innovative Gameplay: Oynayış olarak yeniliklere sahip ve deneyimi ile yenilikçi olan oyun ünvanı bu kategoride bulunacak.
  • Outstanding Story-Rich Game: Hikayesi ve senaryosu ile öne çıkan oyunlar her zaman dikkat çekiyor. İşte söz konusu bu oyunlar bu kategori altında ödüllendirilecek.
  • Best Game You Suck AT: Yapısı gereği zorluk içeren ve başarıya erişildiği zaman yüksek bir oyun hazzı yaratan oyunları bu kategori altında göreceğiz.
  • Outstanding Visual Style: Grafik stili ile görsel bir şölene sahip olan oyunlar bu kategoride yarışacak. Ancak en gerçekçi değil en ilgi çeken oyun kazanacak.



Steam için Sonbahar 2019 İndirimleri başladı!Steam için Sonbahar 2019 İndirimleri başladı!
Red Dead Redemption 2 Steam çıkış tarihi belli olduRed Dead Redemption 2 Steam çıkış tarihi belli oldu

PAYLAŞ