Steam Altın Hafta İndirimi Başladı - Haberler - indir.com

Steam Altın Hafta İndirimi Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-30 15:32:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Steam’ın Altın Hafta İndirimi 2019 kapsamında birbirinden farklı yaklaşık 1000’den fazla oyunda büyük indirimler oyunculara sunuluyor. Son dönemde özellikle Epic Store’dan gelen hamleler ve kampanyalar sonrasında Steam ile arasında olan rekabet bir hayli kızışmış durumda. Bu rekabet en çok ise oyunculara avantaj sağlıyor. Buna göre Steam Altın Hafta İndirimleri sayesinde 1000’den fazla oyun için indirimler yapıldı. Japonya üzerinde çalışan tatili olarak bilinen Golden Week kapsamında binlerce oyunun fiyatları beklenenin çok altına düştü.

Steam Altın Hafta İndirimleri

Epic Games'ten Steam Hakkında AçıklamaEpic Games'ten Steam Hakkında Açıklama

Öne çıkan oyunlara baktığımızda ise Japon yapımı oyunlar dikkat çekiyor. Buna göre From Software’nin kült yapımı olan Dark Souls 3, Metal Gear Solid V, Final Fantasy XV ve Resident Evil 2 Remake gibi önemli yapımlar için büyük indirimler bulunuyor. Bu söz konusu indirimler sadece Steam oyuncuları için değil ayrıca PlayStation Store için de önemli bir rol oynuyor. Sony’de Japonya’nın bu tatil haftasını boş geçmedi ve mağazasında indirimlere gitti. Ülkemizde Altın Hafta İndirimi henüz başlamamış olsa da, dünyanın birçok bölgesinde bu haftaya özel çeşitli indirim ve kampanyaları görmeye başlıyoruz. Microsoft cephesinden ise henüz bu konuda bir hamle gelmiş değil.

İndirime giren diğer önemli oyunlara baktığmızda ise Resident Evil 7, Resident Evil 6, Tekken 7, Soulcalibur VI ve Shadow of the Tomb Raider gibi önemli yapımları görüyoruz. Diğer tüm yapımları Steam sayfasından inceleyebilirsiniz.


İlgili uygulamalar
Sony, Akıllı Telefon Bölümündeki Personellerini İşten ÇıkarıyorSony, Akıllı Telefon Bölümündeki Personellerini İşten Çıkarıyor
Monster Nvidia GTX16 Kartlı Gaming Laptop Modellerini DuyurduMonster Nvidia GTX16 Kartlı Gaming Laptop Modellerini Duyurdu

PAYLAŞ