Steam 2020 yaz indirimleri başlıyor - Haberler - indir.com

Steam 2020 yaz indirimleri başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-14 10:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Steam 2020 yaz indirimleri tarihi Twitter üzerinden sızdırıldı. Milyonlarca oyuncunun heyecanla beklemiş olduğu büyük indirim tarihi belli oldu. Bilindiği üzere yaz aylarında oluşan indirimler diğer indirimler gibi büyük bir gelenek haline gelmişti. 

Oyun satış platformları arasında en çok tercih edilenlerden birisi olan Steam, oyun alışverişinde öncü konumunda bulunuyor. Platform yapmış olduğu indirimlerle de oyuncuları kendisine çekmeyi başarıyor.

Steam ödüllendirme sistemi üzerinde çalışıyorSteam ödüllendirme sistemi üzerinde çalışıyor

Steam 2020 yaz indirimleri tarihi belli oldu

Steam gelenek haline getirdiği indirimlerine devam ediyor. Salgın önlemleri kapsamında evlerinde karantina hayatı geçiren ve bu yüzden daha çok oyun oynayan oyuncuları sevindirecek olan haber geldi. Platform tarafından belirlenen yaz indirimleri tarihi sızdırıldı. Planlara göre indirim haziran ayının sonunda oyuncularla buluşturulacak.

Bu yıl da indirimlerin hangi tarihler aralığında gerçekleştirileceği sızdırılmış oldu. Gelenek haline gelen ve her sene devam eden indirim günlerinde, tarih sızması da gelenek haline gelmişti. Ortaya çıkan bilgilere göre Steam 2020 yaz indirimleri 25 Haziran ve 9 Temmuz tarihleri aralığında düzenlenecek. Geçen sene yapılan yaz indirimleri de aynı tarihte gerçekleşmişti. Bu da platformun, indirimleri aynı tarihte yapmak istediğini ortaya çıkardı.

Önümüzdeki haziran sonu gerçekleşecek olan indirimler platformun en büyük ve kapsamlı indirimi olarak biliniyor. Geçtiğimiz kış aylarında da indirim yapılmıştı ancak gelecek indirim daha büyük olacak.

İndirim döneminde öne çıkan oyunların indirim alıp almayacağı, alırlarsa da ne kadar indirim alacakları merak konusu.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ