Startup Turkey etkinliğinde 65 ülkeden 100 girişim bir araya gelecek - Haberler - indir.com

Startup Turkey etkinliğinde 65 ülkeden 100 girişim bir araya gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-29 19:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Girişimcilere özgür pazar yeri oluşturmakla görev yapan Etohum tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Startup Turkey etkinliği, bu yıl 26-29 Nisan tarihleri arasında 65 ülkeden 100 farklı girişim İstanbul'da bir araya gelecek. Startup Turkey 2019 etkinliğine bu yıl 130.000 girişimci başvurmuş olup Etohum Yatırımcı Kulübü'ndeki firmaların yanı sıra aynı zamanda Silikon Vadisi'nden yatırımcılar da etkinliğin bünyesinde yer alacak. Girişimleri bir araya toplamak adına oldukça geniş bir etkinlik olan Statup Turkey 2019 bu yıl da her zamanki gibi büyük kitleleri etkisi altına almayı başarıyor. Etkinliğin gerçekleşeceği tarihler ülkemiz adına oldukça zengin geçirilecek süreçler anlamına gelmektedir. Yenilikçi girişimler alanında önemli isimlerin etkinliğe katılıyor olması muhteşem bir network ağını ortaya çıkaracaktır. 

65 ülkeden 100 girişim Startup Turkey'de buluşuyor

Ülkemizin ileri gelen hızlandırıcı programı ve erken aşama yatırımcısı olarak görev yapan Etohum, 11. kez Startup Turkey etkinliğinde dünyanın dört bir yanından dahil olan girişimciyi İsanbul'da ağırlamaya hazırlanıyor. Etkinlik her yıl geleneksel olarak gerçekleşiyor. Hem ülkemiz hem de farklı girişimlerin hayat bulması adına oldukça etkili bir organizasyon olan Etohum, bu yılda birçok misafir ağırlayacak. Etkinliği 130.000 başvuru gerçekleşti. Fakat maalesef bu başvuruların hepsi kabul edilmiyor. Şirket başvurular arasından  etkinliğe katılmaya hak kazanan 65 ülkeden 100 girişimciyi, 26 - 29 Nisan tarihleri arasında Etohum Yatırımcı Kulübü'ndeki firmalarla ve Silikon Vadisi'ndeki yatırımcılarla buluşturarak önemli bir network imkanı sağlayacak. Bu hem ülkemiz hem de girişimci şirketler açısından son derece önemli bir etkinlik. Başarılarını devam ettirmek isteyen şirketler bu etkinlik sayesinde projelerinin can bulması adına finansman bulabilir. 

En önemli girişimci isimleri İstanbul'da

Hatcher+'ın kurucusu John Sharp, Entrepreneur Dergisi'nin Editörü Amy Cosper, MENA Innovation Avukatı Yousef M. Hamidaddin, Avrupa Yatırım Fonu (EIF) Yatırım Müdürü Özgür Altan, 212 Genel Müdürü Ali Karabey Ali Karabey, Legwork Venture Groupe Genel Müdürü Michael Finkbeiner, Startup Turkey İş Mentoru Doris Kaiserreiner, XX Felipe Millan, Faster Capital Mentoru Kei Hareyama, Guixer & Partners Yönetici Ortağı Victor Guixer Martin, Girişimci ve APAC Mashable Eski Strateji Başkanı Gwendolyn Regina ve Test My Pitch Kurucusu Bill Kenney gibi girişimcilik dünyasının önemli isimleri, Startup Turkey 2019 etkinliğine katılmaya hak kazanan girişimlerle deneyimlerini paylaşacak.

Startup Turkey etkinliğinin kurucusu Burak Büyükdemir bu yılki etkinlikle ilgili şunları dile getirdi; “Startup Turkey'e yapılan başvuru sayısı her yıl artmaya devam ediyor. Bu yıl dünyanın birçok ülkesinden 130.000 başvuru alarak ve Silikon Vadisi'ndeki yatırımcıları ülkemizde ağırlayarak Türkiye'yi dünyanın en önemli girişimcilik noktalarından biri haline getirmeye devam ediyoruz. Gerek etkinlik içeriği gerekse katılımcı profiliyle dünyanın en önemli girişimcilik etkinliklerinden biri olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” Dünyanın en önemli girimci etkinliği olarak görülen Statup Turkey'de birçok başarılı işe imza atılması bekleniyor. Çalışmaların hayat bulması her iki taraf içinde büyük başarı getirecektir. 





PAYLAŞ