Startup Live 2. Defa İstanbul'da Gerçekleşecek - Haberler - indir.com

Startup Live 2. Defa İstanbul'da Gerçekleşecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Uluslararası platformda düzenlenen bir girişimcilik yarışması olan Startup Live, 26 Eylül - 28 Eylül tarihlerinde 2. defa İstanbul'da gerçekleşecek.

Yaklaşık 80 kişinin katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlikte, katılımcılar 4-5 kişilik takımlar oluşturarak 3 günden az bir sürede mentor destekleriyle yeni bir iş fikri çıkartarak jürilere sunacaklar.

Girişimcilerin fikirleriyle katılıp yatırımcılar ve alanında uzman kişilerle buluşma imkanı bulacakları organizasyon Startup Live, Okalip Toplantı Keyfi evsahipliğinde düzenlenecek.

Okalip Toplantı Keyfi, ininal, ONEN Consultancy, bidolubaski.com ve indir.com'un sponsor olarak yer aldığı, Medyanet'in medya partneri olduğu Startup Live İstanbul etkinliğinin jüri üyeleri: 41?29! kurucusu Alemşah Öztürk, Endeavor Türkiye Genel Sekreteri Didem Altop, seri girişimci & melek yatırımcı Orkun Tekin, Medyanet CEO'su Rima Erdemir ve TRPE Venture Partners yönetici ortağı Tolga Güreş'ten oluşuyor.

Dereceye girecek ekipleri, Startup Live Academy online girişimci hızlandırma (accelerator) programı ile Avusturya'da düzenlenecek Pioneers Festival'ine katılım, Medyanet tarafından dijital pazarlama eğitimi ve ekip başına 1.500 TL'ye kadar ön ödemeli ininal kart ödülleri bekliyor.

İnternet dünyasının önemli şirketlerden birçok temsilcinin yer alacağı Startup Live İstanbul etkinliğiyle ilgili daha detaylı bilgi almak için startuplive.in/İstanbul/2 adresini ziyaret edebilir, kayıt bölümünden etkinliğe kayıt olabilirsiniz.





PAYLAŞ