Stardew Valley'ye ücretsiz yeni içerikler geliyor! - Haberler - indir.com

Stardew Valley'ye ücretsiz yeni içerikler geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-27 20:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Son zamanların en popüler çiftlik hayatı temalı oyunlardan biri olan Stardew Valley, düzenli bir şekilde yeni içeriklerle desteklenmeye devam ediyor. Bu heyecan verici çitlik oyununun geliştiricisi Eric Barone, oyunun 1.5 güncellemesi üzerinde çalıştığının bilgisini verdi. Popüler çiftlik oyunu Stardew Valley'in geliştiricisi Eric Barone, bir kaç hafta önce çiftlik yaşamı simülasyonuna bağlı olarak iki yeni oyun üzerinde çalıştığının bilgisini vermişti. Yapılan bu açıklama, Stardew Valley hayranları tarafından heyecanla karşılandı ve geliştirici Barone, takipçilerinden sakin olmalarını ve çalışmalara izin vermelerini istemek zorunda kaldı. 

Barone, dün Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla, Stardew Valley'in 4. yıl dönümü için gelen mesajlara teşekkürlerini ileterek, 1.4 güncellemesinin herkes için yayınlandığı ve 1.5 güncellemesi üzerinde çalıştıklarının bilgisini verdi. Barone, 1.5 güncellemesi ile beraber oyunculara neler sunulacağı hakkında bilgi vermedi fakat oyuna büyük yeniliklerin dahil edileceğinin altını çizdi. 

Stardew Valley'in satış rakamları 10 milyonu geçtiStardew Valley'in satış rakamları 10 milyonu geçti

Stardew Valley'a yeni özellikler geliyor

Stardew Valley'in 1.4 güncellemesi, oyuna dahil edilen çok sayıda yeni öğe, kozmetikler, canavarlar, 14 farklı yeni müzik, romantizm etkinliği, yaşam kalitesi iyileştirmeleri ve terk edilmiş bir bina içerisinde oyun sonu gizemli yenilik özellikleri yer alıyor. Şöyle ki güncellemenin ardından ortaya çıkan birtakım bağlantı sorunları nedeniyle yakın zaman içerisinde oyuna küçük bir yama getirilmesi bekleniyor. Bunun ardından yayınlanması beklenen 1.5 içerik güncellemesinin çok daha fazla ücretsiz içerikle geleceği düşünülüyor. 

Oyunun geliştirici Barone'nin yeni oyun çalışmalarının yanı sıra düzenli olarak Stardew Valley, güncellemeleri artırması, geliştirmesi ve projelerine olan tutkusunu gösteriyor. Geçtiğimiz günler içerisinde Barone, Twitter paylaşımında; "Oyun geliştirmek son derece zor ve zaman alıcı. Stardew Valley, haftada 60-70 saat çalışmama neden oluyor. Ancak fikrinizin ve hayal dünyanızın gözlerinizin önünde hayata geçmesi son derece güzel ve tatmin edici." ifadelerini kullandı.Oyuna verilen bu emeğin karşılığı da büyük olacak gibi gözüküyor. Çiftlik teması üzerine kurulan Stardew Valley, geçtiğimiz ay itibariyle toplamda 10 milyon kopya satışına ulaşarak önemli bir barajı da aşmış gibi gözüküyor. Her sahnesinde eşsiz maceralar ile karşı karşıya geleceğiniz Stardew Valley oyununa gelecek olan bu yeni güncelleme ile beraber oyunculara birbirinden farklı özellikler sunulacak. 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ