Stardew Valley'in satış rakamları 10 milyonu geçti - Haberler - indir.com

Stardew Valley'in satış rakamları 10 milyonu geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-28 11:32:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

2016 senesinde piyasaya sürülen yaşam simülasyon oyunu Stardew Valley’ün satışının 10 milyonun üzerine çıktığı açıklandı. PC, Xbox One, iOS, Nintendo Switch, PS4 ve PS Vita gibi platformlarda oynanabilen oyun günümüzün en sevilen simülasyon oyunları arasında geliyor. 

Harvest Moon’dan esinlenilerek piyasaya sürülen Stardew Valley, 2016 senesinden günümüze dek 10 milyonun üzerinde satıldı. “ConcernedApe” adıyla bilinen yetenekli oyun tasarımcısı Eric Barone tarafından tasarlanan oyun çıkış yaptığı günden beri çok övgüyle dikkatleri üzerine çekiyor. 

iPad Pro yeni güncellemeyle oyun performansını maksimum düzeye çıkarıyor!iPad Pro yeni güncellemeyle oyun performansını maksimum düzeye çıkarıyor!

Oyunu 2012 senesinde tasarlamaya başlayan Eric Barone oyunun programlamasını ve müziğini oyunu geliştirirken kendi kendine öğrenen yetenekli bir tasarımcı. 2016 yılından beri İspanyolca, Japonca ve Rusça başta olmak üzere birçok dile çevrilen Stardew Valley oyunseverlere sunduğu ücretsiz güncellemelerle ilginin her zaman taze kalmasını da sağladı. 

Oyunun neredeyse tamamı Eric Barone tarafından geliştirildi. Sadece oyuna eklenen son güncellemelerde birkaç kişinin desteği bulunuyor. Yakın bir zamanda PlayStation 4’de sunulan çoklu oyuncu güncellemesiyle oyun deneyimini arttıran Stardew Valley’yi artık dört kişi çevrimiçi olarak oynayabiliyor. Bu güncelleme aynı zamanda oyunun yayımcısı olan Chucklefish'ten Tom Coxon'un yardımıyla oyuna getirildi. 

En Çok İndirilen Playstation Oyunları

Stardew Valley ölen dedenizden kalan tarlayla ilgilenme görevinde olan bir karakter cephesinden oynan oyunda, simülasyon oyunu tutkunlarını bekleyen şey sıradan bir çiftlik oyunu değil. Çiftlikle ilgilenirken aynı zamanda kente gidebileceğiniz, eşya yapabileceğiniz, sosyalleşebileceğiniz ve hatta romantik bir ilişki yalayabileceğiniz oyunda Minecraft ve Terraria'da ki gibi basit dövüşlere yer verilen bölümlerde bulunuyor. 

Ayrıca oyunda saatinde önemi büyük. Çünkü köyde yalayan her insan saate göre hareket ediyor. Zaman diliminin akışkan olduğu ve mevsimlerin değiştiği oyuncuda her karakterin belli işleri ve ziyaret rotaları var. Oyuncuların balıkçılık ve hayvancılık gibi faaliyetlerle de ilgilenmelerine imkan tanıyan Stardew Valley ilerleyen dönemlerde de en sevilen yaşam simülasyon oyunları arasında olmaya devam edecek gibi duruyor. 


İlgili uygulamalar
Fortine ve TikTok’dan yeni oyun etkinliğiFortine ve TikTok’dan yeni oyun etkinliği
Efsane oyun Android ve iOS uygulama mağazalarını terk edecek!Efsane oyun Android ve iOS uygulama mağazalarını terk edecek!

PAYLAŞ