Star Wars'un 'Işın Kılıcıyla Kaçış' Oyununu Denediniz mi? - Haberler - indir.com

Star Wars'un 'Işın Kılıcıyla Kaçış' Oyununu Denediniz mi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-16 12:30:36
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Akıllı Telefonlar

Star Wars Güç Uyanıyor filminin vizyona girmesine sayılı günler kala Google tarafından yeni bir Star Wars konsepti daha geldi. Şirket akıllı telefonları birer ışın kılıcına dönüştürerek kullanıcılara tarayıcı üzerinden etkileyici bir Star Wars deneyimi yaşatıyor.

Geçtiğimiz günlerde yani filmin vizyona girmesine henüz aylar varken tasarım araçlarını Star Wars temalarıyla donatan Google, şimdi de Chrome tarayıcısı üzerinden müthiş bir Star Wars oyunu yayınladı. Lightsaber Escape isimli oyun ile telefonunuzu birer ışın kılıcına dönüştürerek Stormtrooper'lara karşı nefes kesen bir mücadeleye ortak olma imkanı sunuyor.

Disney ve Lucasfilm iş birliğinde geliştirilen Lightsaber Escape isimli oyunda, Star Destroyer evreninde ışın kılıcımız ile Stormtrooper'lara karşı savaşarak oradan kurtulmaya çalışıyoruz. Akıllı telefonların algılayıcısı ve ivme ölçer sayesinde hareketlerimizi algılayan Chrome, tıpkı Wii kumandasıyla ışın kılıcı kullanıyormuşuz gibi bir his yaşatıyor.

Oldukça eğlenceli Lightsaber Escape oyunu ile Star Wars evrenine katılarak ışın kılıcını deneyimlemek için lightsaber.withgoogle.com adresine tıklamanız yeterli, sonrasında ekranda verilen link yardımıyla sizden telefonunuza bağlamanız isteniyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ