Star Wars şaşırtmaya devam ediyor. - Haberler - indir.com

Star Wars şaşırtmaya devam ediyor.

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-28 23:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Oyun

Star Wars: Battlefront II, son zamanlarda yaşanan krizden dolayı sık sık gündeme geliyor. EA DICE tarafından geliştirilmiş olan Star Wars: Battlefront II, bugün bir kez daha, yaşanan kriz dolayısıyla gündeme geldi. Ne var ki bu defa çok farklı bir şekilde gündemde yer ediniyor.

 Bilindiği üzere Star Wars: Battlefront II oyununda oyun içi kredi kazanabilmek olası bir durum. Ama bunun için çok iyi bir performans gösterilmesine hiç gerek yok, sadece çevrimiçi müsabakalarda yer alınması yeterli oluyor. Ne var ki, uzun süre hareketsiz kalmamak gerektiğinden dolayı bu süreç bir süre sonra yorucu ve sıkıcı hale gelebiliyor. Bir Reddit takipçisi olan Lowberg ise bunun için ilginç bir çözüm bulmuş ve bir robot icat etmiş. Bu sayede, konsolun başından ayrılmak zorunda kalındığında, kontrol kolunu sanki bir arkadaşına veriyormuş gibi rahatça ve güvenle robota teslim ederek karakterin aktif bir şekilde oyunda kalmasını sağlamış.

 "İlk olarak yaptığım robotun kontrol çubuklarını hareket ettirebilmek için ona tek bir çubuk koydum." yorumunda bulunan Lowberg, sözlerine şöyle devam ediyor; "Sonradan fark ettim ki robotun otomatik olarak yeniden doğma yeteneğine yama yapmışlar. Bu nedenden dolayı rastgele X'e basması için ikinci çubuğu da ekledim."

 

 





PAYLAŞ