Star Wars Battlefront İnceleme - Haberler - indir.com

Star Wars Battlefront İnceleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-30 22:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : İnceleme

Uzun zamandır etkin olmayan Star Wars cephesinden yeni gelişmeler var. Popüler kültüre sayısız çizgi roman, film, video oyunu, kutu oyunu ve daha fazlasını kazandıran kült seri Star Wars son yıllarda uykudaydı. Bu tatlı uykusunu seri için duyurulan yeni film Star Wars: Güç Uyanıyor bozdu. Adından anlaşılacağı gibi Güç'ü uyandıran seri video oyun sektörünü de unutmadı ve çok sevilen seriyi yeniden başlatan oyun Star Wars: Battlefront ile severlerinin karşısına geri döndü.

Battlefront serisinin Star Wars oyunları arasında oyuncular tarafından en çok sevilen yapımlarından olması severlerini heyecanlandırırken, sektörde pek çok sevilmeyen parayı sever olarak isimlendirilen EA tarafından geliştirilecek olması bir hayli düşünceye boğdu. Ancak severlerinin karşısına eğlendiren bir yapım ortaya çıktı.

İlk olarak Star Wars: Battlefront'un en dikkat çeken farklı yönlerinden biri olan grafikleri severleri için şu şekildedir. Battlefield serisi ile yükselen çıtayı her geçen yıl ortalamanın üzerinde daha da artıran DICE ekibi Star Wars: Battlefront'ta değim yerindeyse kuşkusuz farklı bir şaheser ortaya koydu. Açıkçası oyundan bu kadar kaliteli grafikler severleri tarafından beklenmiyordu. Ama oyuna başlar başlamaz izleyenleri filmde hissettirecek kalitededir. Hoth'un dondurucu ayazını oyuncuların derinlerde hissettirirken, Endor ormanlarındaki o gizemli havayı yaşatıyor. Çevresel etmenlerde de beklentileri karşılayan grafikler karakter tasarımlarında da oyuncuları Star Wars evrenine beklemeden çekiyor. İmparator ve Asiler'in ilk üçlemeye çok uygun tasarımları yüzlerde ufak da olsa küçük bir tebessüm oluşturuyor.





PAYLAŞ