Star Wars Battlefront II resmi internet sitesi oyunculara sunuldu - Haberler - indir.com

Star Wars Battlefront II resmi internet sitesi oyunculara sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-18 15:45:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

En iddialı oyunlar arasında adından sık sık söz ettiren ve oyun severlerin gözdelerinden olan Star Wars serisinin, yeni oyunları gelmeye devam ediyor. Geride bırakmış olduğumuz günlerde resmen duyurulan Star Wars: Battlefront II, tanıtım videosundan sızdırılan görsellerle karşımıza çıkmış ve bütün oyuncuların heyecanla bu tanıtım videosunu beklemeye başlamasını sağlamıştı. Şimdi ise, oyunun resmi internet sitesi kullanıcılara sunulmuş durumda.

Bu gelişme oyun severleri bir hayli sevindirse de siteye giriş yapan oyuncular,  büyük bir hüsrana uğradı. Çünkü internet sitesinde oyun ile alakalı herhangi bir içerik bulunmuyor. Oyun hakkında çıkan gelişmelerden haberdar olabilmek adına oluşturulmuş bildirim kutucukları bunun dışında elbette. Oyun için gelen yenilikler ve hakkında çıkan haberler internet sitesinde yayınlanacak. Electronic Arts tarafından güncellenecek ve oyunculara sunulacaktır.

15 Nisan 2017, yani önümüzdeki Cumartesi günü gösterilecek olan tanıtım videosu; Los Angeles saati ile 11:30, yani Türkiye saati ile 19:30 da ekranlarınızda olacak. Oyun hakkında bilinmeyen onlarca şey varken bu video da oldukça değerli kılnıyor oyun severler için. Sızdırılan görüntüler birkaç ipucu vermiş olsada, oyun hakkında neredeyse kimse bir şey bilmiyor. Videonun yayınlandığı andan itibaren 24 saat içinde milyonun üzerinde tıklanma alacağı ise beklentiler arasında. Oyunun içeriğine dair tüm detayların verileceği tahmin edilen videoda önemli beklentilerden bir tanesi ise, oyunun kesin çıkış tarihinin verilip verilmeyeceği.





PAYLAŞ