Star Wars: Battlefront Açık Beta Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Star Wars: Battlefront Açık Beta Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-08 20:00:07
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Uzay temalı savaş oyunlarının efsane ismi Star Wars serisinin yeni oyunu Star Wars: Battlefront için merakla beklenen açık beta nihayet yayınlandı. Oyunun betası düşük çözünürlüklü grafikleri nedeniyle bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

DICE tarafından yeni nesil Frostbite motoru ile geliştirilen ve sistem gereksinimlerini sizlere aktardığımız Star Wars: Battlefront, açık betasında eski Battlefront'ı yeni nesil grafiklerle oyun severlere sunuyor. Bugün başlayan ve 12 Ekim'e kadar devam edecek olan beta sürümü ne yazık ki bekleneni karşılamadı.

Düşük çözünürlükte görselleri ile oyuncuları hayli kızdıran Star Wars: Battlefront, PlayStation 4 konsolunda 900p, Xbox One konsolunda 720p çözünürlüğüne sahip. Oyunun bu çözünürlük değerleri ile çıkış yapacağı henüz netlik kazanmadı ancak final sürümüne az bir zaman kala bu çözünürlük değerinin 1080p'e yükseltilmesi oldukça zor görünüyor.

Star Wars: Battlefront Açık Beta sürümünün PC ve PlayStation 4 grafiklerinin karşılaştırıldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca oyunun PC Beta'sını Star Wars: Battlefront Açık Beta indir bağlantısına tıklayarak Origin hesabınızdan indirebilirsiniz.





PAYLAŞ