Star Trek Online'ın Konsol Güncellemesi Yolda - Haberler - indir.com

Star Trek Online'ın Konsol Güncellemesi Yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-28 15:35:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

En bilinen uzay oyunlarından, Perfect World Entertainment tarafından yayınlanan ve Cryptic Studios tarafından geliştirilen Star Trek Online hakkında yeni gelişmelerin haberi verildi. Perfect World Entertainment ve Cryptic Studios tarafından verilen habere göre, Agents of Yesterday adında yeni bir güncelleme Star Trek Online için hazırlanıyor. Böylece, oyun için üçüncü  genişleme paketi yayınlanmış olacak. Agents of Yesterday'de, oyuncular Star Trek: The Original Series kaptanları olmak için geçmişe gönderilecekler. Aynı zamanda bu güncellemeden sonra, oyuna yeni oynanış özellikleri de eklenecek.

Xbox One ve PlayStation 4 için yayınlanacak olan Agents of Yesterday, Star Trek Online kaptanlarını geçmişe götürmeye hazırlanıyor. Oyuncular, bunun için aralarında tar Trek: The Original Series'den bir kaptan oluşturacaklar. Daha sonra bu kaptan, Constitution sınıfı yıldız gemisi Enterprise'ın da bulunduğu, çok sayıdaki 23. yüzyıl gemilerinden biriyle uçacak. Burada, Star Trek'in oyuncularının seslendirdiği, simgeleşmiş karakterlerle iletişim kuracaklar. Bu karakterlerden bazıları şekilde; Walter Koenig, Chris Doohan (James Doohan'ın oğlu), Chase Masterson, Matt Winston ve Joseph Gatt. Bunların yanı sıra, bu yeni güncellemeyle beraber, genişlemenin en son güncellemesi Artifacts'e ait yeni oynanış özellikleri de oyunculara sunulacak.

Konsol güncellemesinin içerisinde, uzmanlık ağacı, yeni özel vazife görevleri ve aralarında K-13 Fleet Holding'in, yeni silahların ve köprü subaylarının da olduğu Artifacts içeriği yer alacak. Güncelleme oyunculara 14 Şubat'ta sunulacak.





PAYLAŞ