Star Trek Online Xbox ve Playstation 4 İçin Çıktı - Haberler - indir.com

Star Trek Online Xbox ve Playstation 4 İçin Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-20 10:49:23
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Sinema severler için filmiyle geri dönüş yapan Star Trek, oyuncuların da hoşuna gidecek bir haberle gündeme geldi. Filmin şimdi de Star Trek Online adlı oyunu duyuruldu.

Geçtiğimiz günlerde filmiyle sinema dünyasına dönüşünü gerçekleştiren Star Trek, oyun dünyasındaki yerini de almaya hazırlanıyor. Perfect World Entertainment tarafından verilen habere göre, Star Trek Online sonbaharın sonlarına kadar oyun severlerle buluşacak. Daha önce de oyuncular tarafından ilgi gören bir oyun olmayı başaran Star Trek Online, yapacağı çıkışla yine oyuncuların gönlünde taht kuracak gibi görünüyor. İlk olarak oyunculara 2010 yılında sunulan oyun, 6 yıl sonra yeniden sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Oyun severlerin, çıktığı dönemlerde yakından takip ettiği oyun Star Trek Online yeniden çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Star Trek Online, piyasaya ilk olarak 2010 yılında sürülmüştü. O dönemlerde 130 civarında hikaye misyonları içeren Star Trek Online, Michael Dorn, Jeri Ryan gibi karakterleriyle sevilen bir oyun olmayı başarmıştı. Şimdi yeniden çıkışını gerçekleştirecek oyun, bu kez PS 4 ve XBOX One oyun platformları için piyasaya sunulacak. Haberi oyun dünyasına veren Perfect World Entertainment firması, oyun hakkındaki açıklamasında 'Yükseltilmiş görseller ve konsol için geliştirilmiş bir kullanıcı deneyimi' ifadesini kullandı. Star Trek Online oyununun PS 4 ve Xbox One için satışa sunulacağının duyurulması üzerine, oyunu takip eden konsol sahipleri de bu haberden mutluluk duydu. Çıkışından önce oyuncuların fikir edinmesi adına, PS 4 ve Xbox One sürümü için fragman da yayınlandı. Fragmanı izlemek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ