Star Trek Online: Mirror of Discovery, Kaptan Killy'i Diriltiyor! - Haberler - indir.com

Star Trek Online: Mirror of Discovery, Kaptan Killy'i Diriltiyor!

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-25 08:35:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Önde gelen MMORPG yayıncılarından Perfect World Europe B.V., Cryptic Studios ile, Mirror of Discovery’nin Star Trek Online’nın PC versiyonunun yayınlandığını ve önümüzdeki tarihlerde Xbox One ve PlayStation 4 platformlarına çıkacağını duyurdu.

Ücretsiz Star Trek MMORPG oyununun güncellemesi, CBS dizisi Star Trek: Discovery'nin ilk sezonunda sunulan hikayeyi devam ettiriyor.

Android'e koyu mod geliyor! İşte yeni sızıntılarAndroid'e koyu mod geliyor! İşte yeni sızıntılar

Geçtiğimiz yılda Star Trek Online, yolculuğu, Age of Discovery'nin lansmanıyla Star Trek: Discovery evrenine taşımıştı. Mirror of Discovery, ilk ilk güncellemeyle kaldığı yerden, oyuncuların Yıldız Filosu Akademisinden Sylvia Tilly'nin desteğiyle Klingonlara karşı savaştıkları yerden devam ediyor. Discovery takipçileri, ilk sezonda bir bölümde U.S.S. Discovery ve mürettebatının bir anda Ayna Evren'e taşındıkları bölümü hatırlayabilirler. Bu esnada, yıldız gemisinin yansıması olan I.S.S. Discovery'nin Prime Evrenindeki Pahlo'nun üzerinde Klingonlar tarafından katledildiği söyleniyordu.

Etkinlikler, Mirror of Discovery'de sunulan tamamen yeni görevlere yayılacak. Bugünün PC güncellemesiyle birlikte oyun özelliklerinin tam listesi:

  • İki Farklı Öne Çıkan Bölüm – Oyunun çeşitli fraksiyonlarından kaptanlar, İmparatorluğun Kaptan Sylvia Tilly’sini içeren iki yeni bölümü şimdi aktif.
    • “Para Pacem” – Oyuncular, I.S.S. Discovery’nin Pahvo üzerinde kopan iyon fırtınasının ortasında Klingonlarla yüzleşecek.
    • “Illusion of Communication” – Kaptanlar, Pahvo’nun barış yaşayan yeryüzünü manipüle etmek için İmparatorluk teknolojisini kullanan Kaptan Killy’ye engel olmalı.
  • Yıldönümü Kampanyaları– Star Trek Online bu ay, Star Trek evrenini içeriden keşfetmekle geçen dokuzuncu yılını kutluyor. Oyun, bu önemli olayın şerefine popüler Omega Molecule Stabilization etkinliğini tekrar getiriyor. Q’nun saçılmış Omega parçacıklarını toplayan oyuncular, ücretsiz Omega Particle Tech Yükseltmelerini ve Star Trek: Discovery’den bilinen yeni T6 Vulcan Scout Ship için kullanılabilen ödül fişlerini almaya hak kazanacak.
  • Şahsi Endeavor System – Endeavor System’i kullanan oyuncular artık eşsiz günlük iddiaları tamamlayarak, envaiçeşit savaş mekanikleri için hesap çapında performans destekleri kazanacak.
  • Battle at the Binary Stars – Battle at the Binary Stars Etkinliği, yoğun talep üzerine, en deneyimli oyuncuları bile zorlayacak Advanced ve Elite modları olan Task Force Operation yapıldı.

Star Trek Online, gelecek haftalarda daha fazla Star Trek:Discovery içeriğiyle birlikte gelecek. Bunların arasında ek Task Force Operation ödülleri ve oyuncuları imparatorluğa karşı bir başka ayaklanma için Pahvo'ya geri getiren yeni bir öne çıkan TFO var. 

PERFECT WORLD ENTERTAINMENT INC. Nedir?

Avrupa'nın önde gelen canlı bir oyun yayıncısıdır. 2010 yılında kurulmuş Perfect World Europe, Star Trek ve Dungeons & Dragons gibi bilindik küresel eğlence markalarına dayanan oyunlar yapması ve yayınlanmasıyla biliniyor. Neverwinter, Star Trek Online ve PWI’ı de içeren şirketin popüler canlı hizmet MMO oyunları, yayın hayatları boyunca 500 milyon doların üzerinde hasılat kazandı. Perfect World, Subnautica'nın geliştiricisi olan Unknown Worlds ve Torchlight serisinin yapımcısı olan Runic Games gibi bağımsız stüdyolarla da ortaklık gerçekleştirerek oyunlarını dünyaya açıyor.

CRYPTIC STUDIOS, Inc. Nedir?

Cryptic Studios, Inc., kendisini oyunlarında üst seviye oynanış sunarak kanıtlamış, önde gelen online oyun yapımcısıdır. Cryptic Studios, Inc., PC için AAA yapımlar yapıyor ve geleneksel MMORPG türünün ötesine geçmek için hızla portföyünü çeşitlendirmektedir.

Star Trek Online oyuncuların Star Trek evrenini dikkatli bir şekilde öğrenebileceği ücretsiz bir MMO oyunudur. Bir Federasyon yıldız gemisinin kaptanı olarak oyuncular kendi stratejilerini ortaya dökecek. Oyundaki kaptanlar ayrıca Star Trek evreninin ünlü yerlerini gezebilir, yeni uzaylı tipleriyle temas kurabilir ve uyarlanabilir yıldız gemilerinde diğer oyuncularla yan yana savaşabilirler.

Star Trek Online‘ı ücretsiz olarak hemen indirip oynamak için www.playstartrekonline.com adresini ziyaret edin.


Gizli Odaya Giren Fallout 76 Oyuncularının Ban Sebebi AçıklandıGizli Odaya Giren Fallout 76 Oyuncularının Ban Sebebi Açıklandı
Android ve iOS'ta en iyi Battle Royale oyunlarıAndroid ve iOS'ta en iyi Battle Royale oyunları
2018'e damga vuran oyun FIFA 19 oldu!2018'e damga vuran oyun FIFA 19 oldu!

Star Trek Online - Mirror of Discovery Tanıtım


PAYLAŞ