Star Trek Online: Age of Discovery Xbox ve PS4 platformlarına çıkıyor! - Haberler - indir.com

Star Trek Online: Age of Discovery Xbox ve PS4 platformlarına çıkıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-14 15:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Canlı hizmet oyunları yayıncısı olan Perfect World Europe B.V., Cryptic Studios ile birlikte, Age of Discovery oyununu Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında yayına girdiğini bugün duyurdu. Star Trek evrenine dayanan bu ücretsiz MMORPG oyunun en yeni güncellemesi ile popüler olan CBS All Access dizisi Star Trek: Discovery'yi merkezine alan maceraların ilkini teşkil ediyor.

Star Trek Online: Age Of Discovery Xbox ve PS4 platformlarına çıkıyor!

Age of Discovery, diziden esinlenen bir Star Trek Online oyunudur. Bu oyunla birlikte Star Trek: Discovery evrenine ilk kez tam olarak girilmesi sağlanıyor. Oyuna yeni başlayan oyuncular, maceralarına başlar başlamaz Discovery içeriğini görebilecek. Bugün gelen güncelleme ile birlikte tüm bölümlerin seviye gereksinimleri açıldı ve oyunda ilerlemeye yardımcı olan bir görev defteri de oyuncularla birlikte olacak. Ayrıca oyun Xbox One ve PlayStation 4 platformlarına da çıkmış bulunuyor. Oyunun özelliklerini ve iki platformunda keşfedebilecekleri Age of Discovery içeriğinin listesi:

Star Trek Online Xbox ve Playstation 4 İçin ÇıktıStar Trek Online Xbox ve Playstation 4 İçin Çıktı

  • Oynanabilir Discovery Dönemi Federasyon Fraksiyonu: Oyuncular, oyuna yeni bir rehber ile başlıyor. Daha sonra Discovery dönemi Federasyon Kaptanı oluşturabilir ve 2256 yılında, İki Yıldız Savaşı'nın hemen ardında Yıldız Filosunu keşfedecekler.
  • İki adet yeni bölüm: Tüm fraksiyon üyelerinin keşfedeceği bölümlerde, oyuncular U.S.S. Glenn'e giren Klingonları püskürtmek ve Yıldız Üssü 1'i D'Ghor Hanedanı'nın saldırılarına karşı savunmakla görevlendirilecek.
  • Yeni Bir Task Force Operation: Star Trek Online'da kuyruklara artık "Task Force Operation" denecek. Oyuncular Fedetasyon bölgesindeki Yıldız Üssü 1'i savunmak için 2256 yılına gidecek.
  • Rastgele Task Force Operation Sistemi: Bu sistem sayesinde rastgele belirlenen bir TFO kuyruğuna girenler, iddiayı kazandıkları zaman start ödüllerin yanı sıra büyük bir bonus kazanabilecekler.
  • Kolaylaştırılmış Görev Defteri:  Yeni oyuncular Star Trek Online'ın ana hikaye içeriğine ulaşması için diye, görev defteri tüm fraksiyonlarda kolaylaştırıldı. Bu da artık daha erken açılacak olan TFO'ları etkiliyor.
  • Ek Reputetion Tier'ları: Tüm reputetion'lar Tier 6'ya kadar genişletilecek ve mevcut ödüllerin yükseltmeleri de içerecek.

Star Trek Online, birinci sezonu şuanda CBS All Access'te mevcut.

 


Star Trek Online'ın Konsol Güncellemesi YoldaStar Trek Online'ın Konsol Güncellemesi Yolda
Star Trek Online'ın 12. Sezonu Reckoning,Nisan'da PS4 ve Xbox One'daStar Trek Online'ın 12. Sezonu Reckoning,Nisan'da PS4 ve Xbox One'da
Star Trek Online: Legacy Pack Sistem GereksinimleriStar Trek Online: Legacy Pack Sistem Gereksinimleri

PAYLAŞ