Stadia kablosuz kontrol cihazı Android'lere gelebilir - Haberler - indir.com

Stadia kablosuz kontrol cihazı Android'lere gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-20 23:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Henüz Türkiye'de kullanıma sunulmamış olsa da Google, Stadia ile ilgili geliştirmelere son sürat devam ediyor. Kısa zaman önce Stadia mobil uygulaması güncelleme almıştı. Şimdi ise kablosuz kontrol özelliği planları ortaya attı. Bu değişimin yalnızca "Pro için oyunlar" için olduğuna dair de bir not düşüldüğü görüldü.

Google Translate yeni anlık çeviri özelliği aldı!Google Translate yeni anlık çeviri özelliği aldı!

9to5Google, Google'ın Play Store üzerinde bir uygulamada yaptığı güncellemede, dosyaları incelendiği zaman olası özelliklerle ilgili olarak bilgilere ulaşıldığını ifade etti. Fakat şirketin bu özellikleri kesin olarak getirip getirmeyeceği bilinmiyor. 

Stadia kablosuz kontrol cihazı Androidlere gelebilir

Stadia kontrol cihazının özellikleri arasında en iyilerden birisi olan, her cihazda uyumlu bir şekilde oyun oynamaya elverişli olması idi. Fakat, bunun için de USB-C kablosu ile bilgisayarlara ve telefonlara bağlanabiliyordu.

Stadia 2.10 ile ilgili olarak güncelleme, Android uygulamasının Stadia kontrol cihazıyla uyumlu çalışmasını sağlayacak şekilde hazırlık yaptığını gösteriyor. 

Stadia için çıkan her oyun, Stadia Pro üyeliği olmadan satın alınabiliyordu. Ancak, 2.10 güncellemesinden sonra bu değişebilir. Henüz Stadia‘nın “Pro için oyunlar” derken neyi ifade ettiği bilinmese de, Fortnite ya da Apex bu oyunlardan olabilir.


Xiaomi, Surge işlemci projesine son verdi!Xiaomi, Surge işlemci projesine son verdi!

PAYLAŞ