Spotify'ın şarkı indirme limiti arttı - Haberler - indir.com

Spotify'ın şarkı indirme limiti arttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-13 15:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Milyonlarca kullanıcısı bulunan Spotify, 3 bin 333 şarkılık indirme limitini yükselttiğini duyurdu.

Dünya çapında en çok kullanılan müzik dinleme programlarından Spotify, kullanıcılarına yeni bir güncellemesini duyurdu. Çevrimiçi müzik dinleme uygulaması Spotify, dünyanın her bir köşesinden kullanıcıya sahip ve en çok tercih edilen uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Rahat kullanımı ve sunduğu imkanlarla tercih nedeni olan Spotify’ın 3 bin 333 şarkılık indirme limiti bulunuyordu. Bu limitten birçok kullanıcının haberdar olmadığı gibi, kısa bir süre önce limitin yükseltildiğinden birçok kişinin haberi yoktur. Spotify, 3 bin 333 şarkılık indirme limitini, 3 katına çıkardı.

3 bin 333 şarkılık indirme limiti 9 bin 999’a çıkarıldı

Spotify, daha önce kullanıcılarına toplamda 3 bin 333 şarkıyı indirme imkanı sunuyordu. Fakat birçok kullanıcı normal şartlarda programdan şarkı indirmeyi tercih etmeden çevrimiçi olarak şarkılarını dinliyorlar. İndirmeyi tercih edenler için de Spotify indirme limitini 3 katına çıkardı 9 bin 999 şarkı indirilebileceğini duyurdu. Bununla birlikte Spotify, kullanıcı hesabınızı açabildiğiniz cihaz sayısını da arttırdı. Normalde kullanıcı hesabınızı 3 cihazda açabiliyordunuz. Bu sayı güncellemeden sonra 5’e çıktı. Bu da farklı cihazlarda 50 bine kadar şarkı depolama imkanınızın olduğu anlamına geliyor.

Spotify’ın bir süredir test ettiği bilinen bir özellik daha bulunuyor. Müşteri dostu güncellemeler ile yoluna devam etmeyi amaçlayan Spotify, yakında zamanda kullanıcılarıyla reklam geçme özelliğini de buluşturabilir.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ