Spotify'ın masaüstü sürümüne Chromecast özelliği geldi - Haberler - indir.com

Spotify'ın masaüstü sürümüne Chromecast özelliği geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-28 18:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyaca ünlü müzik dinleme platformu Spotify sonunda, Windows ve Mac uygulamalarına Chromecast desteği getirdi. Bu sayede artık mobil uygulamalar dışında masaüstü uygulamasında da Chromecast'e bağlı cihazlarla müzik dinlenebilecek. Dünyanın en çok kullanılan çevrimiçi müzik dinleme platformu konumunda yer alan Spotify, Mac ve Windows sürümlerine nihayet Chromecast desteği getirdi. Bu özellik sayesinde artık Mac ve Windows bilgisayarlarınızda Spotify üzerinden Chromecast oturumu açıp mobil cihazınızı yanınızda taşımanıza gerek kalmadan müziğin hangi cihazda çalacağını masaüstünden kontrol edebileceksiniz.

iOS ve Android kullanıcıları uzun bir süredir mobil uygulama üzerinden Spotify Connect aracılığıyla müziği farklı cihazlarda kontrol edebiliyorlardı. Yeni Chromecast desteği ise bunun masaüstü uygulamasında da yapılabilmesini mümkün kılıyor. Masaüstü uygulamasının 1.1.38 sürümüyle birlikte gelen özellik, ‘mevcut cihazlar’ menüsünden kullanılabiliyor.

Spotify Warner Bros ve DC Comics anlaşmasıyla dikkat çekiyorSpotify Warner Bros ve DC Comics anlaşmasıyla dikkat çekiyor

Spotify'ın yeni Chromecast özelliği geldi

Spotify uygulamasının hem masaüstü uygulamasında hem de web oynatıcısında kullanılan söz konusu bu özellik, Spotify kullanıcılarının Chromecast’e bağlı tüm cihazları oturdukları yerden görmelerini ve bu cihazlarda çalan müziği kolaylıkla kontrol edebilmelerini mümkün kılıyor. Elbetteki yeni özelliği kullanabilmek için öncelikle masaüstü uygulamanızı en güncel sürüme yükseltmeniz gerekiyor.

 


İlgili uygulamalar
Spotify gerçek zamanlı şarkı sözü özelliğini 26 ülkede daha kullanıma sunduSpotify gerçek zamanlı şarkı sözü özelliğini 26 ülkede daha kullanıma sundu
Tidal mı yoksa Spotify mi daha iyi?Tidal mı yoksa Spotify mi daha iyi?
Spotify popüler podcastler için yeni bir özellik eklediSpotify popüler podcastler için yeni bir özellik ekledi

PAYLAŞ