Spotify’ın ilk özel DC Comics podcast’i Batman olacak - Haberler - indir.com

Spotify’ın ilk özel DC Comics podcast’i Batman olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-01 15:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler dijital müzik dinleme platformu olan Spotify, DC Comics ortaklığı ile beraber ilk podcast yayını Batman Unberied oldu. Bruce Wayne’nin psikolojisindeki karanlık taraflara odaklanacak olan bu yayın gelecek yıla hazır olacak. Çevrimiçi müzik pazarının lideri olmasına karşılık Apple’ın hemen arkasında bulunduğu Spotify, farklı alanlara yatırımlarını sürdürüyor. Trendi artarak yükselmeye devam eden Podcast konseptini hızlı bir şekilde büyümesine odaklanan Spotify, yakın zamanda DC Comicd ile yaptığı ortaklık ile yayınlara başlayacak.

Spotify yılın başlarında DC Comics ile özel bir anlaşma yapmıştı. DC Comics evrenindeki birçok kahramanın bilinmeyen hikayelerini ilk defa Spotify üzerinden kullanıcılara sunacak.

Spotify podcast anket özelliği kullanıma alınıyorSpotify podcast anket özelliği kullanıma alınıyor

Batman Unburied Spotify’a geliyor

Batman Unburied adlı podcast yayını Bruce Wayne’nin psikolojisindeki karanlık taraflara odaklanacak. Podcast yayını ünlü isim David Goyer tarafından yönetilirken, biraz daha drama şeklinde hazırlanıyor. David Goyer tarafından daha önce The Dark Knight üçlemesi olan Sandman, Man of Steel, Foundation gibi birçok başarılı yapıma imza atmıştı. Sesin benzersiz avantajları kullanılarak Batman’ın hayatında yer alan daha karanlık düşmanlarda anlatılacak. Süper kahraman hayranlığı bilindiği üzere çok geniş kitlelere yayılmış durumda. Hayranlar bu kahramanlara yönelik her ürünü hızlı bir şekilde tüketiyorlar. Bu noktada ilgi çekici hikayelerin yer alacağı podcast yayınları da oldukça başarılı olacak gibi duruyor. Batman Unburied yayını ise 2021 yılında başlayacak.

Bakalım bu yeni Spotify yayının ne derece ilgi görecek yayınlanması ile beraber göreceğiz.  


Spotify, Tinder ve Epic Games Apple’a karşı birleştiSpotify, Tinder ve Epic Games Apple’a karşı birleşti
Spotify Zaman Kapsülü listesi ile nostaljik şarkıları hatırlatıyorSpotify Zaman Kapsülü listesi ile nostaljik şarkıları hatırlatıyor

PAYLAŞ