Spotify'ın beğenilen şarkılar listesi yenileniyor - Haberler - indir.com

Spotify'ın beğenilen şarkılar listesi yenileniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-26 18:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyanın en popüler müzik dinleme platformlarından biri olan Spotify, karşısında güçlü rakiplerle yoluna devam ediyor. Apple Music ve Deezer gibi diğer platformlarla rekabet edebilmek adına sürekli uygulamada yeni özellikler test ediliyor. Dijital müzik servisleri arasında ciddi bir rekabet olması, kullanıcılara en iyi deneyim sunma rekabetinin esas nedenidir. Dev isimler arasında yaşanan rekabetin kullanıcılara yarayan faydalarından biri olarak, Spotift attığı yeni bir adımla beraber beğenilen şarkılar listesine yeni filtreler kazandırmak adına yeni adımlar atıyor. 

Spotify beğenilen şarkılar listesi yeniliyor

Dijital müzik platformlarının bize sağladığı en büyük faydalardan biri şüphesiz çalma listelerinin oluşudur. Birçok platformda beğeni kazanan şarkılar veya kaybedilen şarkılar gibi isimlerle yer alan favoriye ekleme özelliği bu durumu daha da kolay hale getiriyor. Spotify platformunun getireceği yeni filtreleme özellikler şarkıları türüne ve hitap etmiş olduğu ruh haline göre ayırabilecekler. Bu özellik beğenilen müziklerden en uygun olanı dinlemek isteyenleri memnun edecek gibi gözüküyor. 

iOS 14.5 Spotify'ı varsayılan uygulama yapma imkanı sunacakiOS 14.5 Spotify'ı varsayılan uygulama yapma imkanı sunacak

Popüler platform Spotify'ın yayımlamış olduğu yazıya göre bu özelliğin aktif olması için beğenilen şarkılar listesinde en az 30 parça bulunması gerekiyor. Bu sayıda parçanın bulunmasının ardından 15'e kadar ruh hali filtresi ve türlere göre ayırma özelliği kullanılabilir. Spotify beğenilen şarkılar listesinde yapılacak olan değişikliği ilk olarak Amerika kıtasında test edecek. Ancak gelecek haftalar içerisinde tüm ülkelere geleceğine kesin olarak bakıldığı da elde edilen bilgiler arasındadır. 

 


İlgili uygulamalar
Spotify, canlı şarkı sözleri özelliğini test etmeye başladıSpotify, canlı şarkı sözleri özelliğini test etmeye başladı
Spotify ve Apple Music sanatçılara en çok telif ücreti ödeyen platformlar olduSpotify ve Apple Music sanatçılara en çok telif ücreti ödeyen platformlar oldu
Spotify yeni abonelik sistemi HiFi'yi duyurduSpotify yeni abonelik sistemi HiFi'yi duyurdu

PAYLAŞ