Spotify'ın aylık kullanıcı sayısı kaç? - Haberler - indir.com

Spotify'ın aylık kullanıcı sayısı kaç?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-10 13:48:03
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Soru-Cevap

Kütüphanesinde 40 milyondan fazla parça bulunduran aylık abonelik sistemine dayalı müzik paylaşım uygulaması olan Spotify, geçtiğimiz günlerde açıkladığı rakamlara göre, aylık 200 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaşmış durumda. Bu sayıdan 113 milyonu Spotify'ı reklamlar ve ücretsiz bir şekilde kullanırken, geriye kalan 87 milyon kullanıcı premium üyelik satın alarak müzik keyfini doya doya yaşatmaya çalışıyor. 

Spotify'ın Premium üyeliği ile kullanıcılar sevdikleri müzikleri cihazlarına indirerek internete gerek kalmadan istedikleri yerde ve istedikleri zaman müziklerini dinleyebiliyorlar. Yurtdışında aylık 9.99 Dolar değreine sahip olan Spotify Premium, Türkiye'de ise 14,99 Türk Lirası değerinde. Bu anlamda mğrencileri unutmayan müzik platformu, onlar içinde ayrıca bir kampanya yapmakta. Üniversite öğrencileri için indirim yapan Spotify, sonu edu.tr ile biten üniversitelerine ait mail adresine sahip olan üniversite öğrencileri için aylık olarak %50 oranında bir indirim uyguluyor. Bu da tam olarak 6,99 Türk Lirası yapıyor. 

Facebook Spotify ve Netflix'le kullanıcıların mesajlarını paylaştıFacebook Spotify ve Netflix'le kullanıcıların mesajlarını paylaştı

78 ülkede hizmet veriyor 

Dünya geneline baktığımız zaman ise 78 ülkede hizmet vermeye devam eden müzik dinleme platformu Spotify, 2018 yılının Ocak ayından itibaren toplamda 140 milyon aylık aktif kullanıcıya sahip oldu. Aynı zamanda bu kullanıcılardan 70 milyonu, Premium üye idi. 2008 yılından bu yıla kadar müziği müzik severler ile buluşturan Spotify'ın hala böyle bir ivme ile çalışmalrına son gaz devam ediyor. Bu başarısı ise pek çok çevre tarafından ayakta alkışlanıyor. 

 


Spotify'da nasıl daha iyi ses kalitesine ulaşılır?Spotify'da nasıl daha iyi ses kalitesine ulaşılır?
Spotify’a göre Türkiye müziğinde 2018 nasıl geçti?Spotify’a göre Türkiye müziğinde 2018 nasıl geçti?

PAYLAŞ