Spotify’den aile paketi önlemi! - Haberler - indir.com

Spotify’den aile paketi önlemi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-16 13:34:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Spotify, aile paketleri ile ilgili önemli bir değişikliğe gitti. İşte yeni şartlar ve yenilikler.

Aile üyelerinin Spotify aile paketi ile daha ekonomik bir şekilde uygulamadan yararlanmasını hedefleyen Spotify, bu konuda bir zorunluluk getiriyor. Özellikle aile olmadan ortak hesap kullanarak ekonomik bir şekilde bu imkandan yararlanan kişileri engellemeye çalışan Spotify, bundan sonraki süreçte adres teyidi isteyecek.

Spotify kullanıcılarına müjde! İstediğiniz müzikleri Snapchat'te paylaşabileceksinizSpotify kullanıcılarına müjde! İstediğiniz müzikleri Snapchat'te paylaşabileceksiniz

Spotify aile paketi için adres teyidi zorunlu!

Yenilik ile birlikte aile üyeliğini kullanmak isteyen kişilerin aynı evde yaşadığını uygulama üzerinden kanıtlaması gerekecek. Yenilik ile birlikte tüm üyelik şartları ve önergeleri de bu yönde değiştirildi.

Başka değişiklikler olacak mı?

Spotify tarafından yapılan bu değişiklikler sonrasında aile paketini kullanacak kişilerin Türkiye’de adres beyanı yapması yeterli olacak. Mevcut paket dahilinde 6 kişiye kadar kullanılabilen aile paketi için 20,99 TL gibi bir ücret yeterli. Bu kapsamda ise kişilerin aylık ortalama 3-4 TL ile Spotify’den yararlanması mümkün oluyordu.

Yeni sistem nasıl çalışacak?

İlk dönemlerde GPS sistemini kullanarak aynı adreste bulunan kişileri tespit eden Spotify, güvenlik nedeniyle bu sisteminden vazgeçmişti. Fakat yeni sistem ile birlikte adres tespitinin yapılabilmesi adına benzer bir yöntemin geliştirilmesi bekleniyor. Bu konuyla ilgili net ifadeler ve anlatımlar yapılmadığı gibi sistemin nasıl işleyeceği tam olarak bilinmiyor. Özellikle konum bazlı olarak aile üyelerinden konum tespiti yapılması istenebilir.

Spotify'da Canvas Özelliği Nasıl Kapatılır?


İlgili uygulamalar

Spotify Running Tanıtım Videosu


PAYLAŞ