Spotify'de müzik nasıl gizlenir? - Haberler - indir.com

Spotify'de müzik nasıl gizlenir?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-24 15:58:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Uygulama

Son dönemlerin en popüler uygulamaları arasında yer alan Spotify dijital bir müzik kütüphanesi. Geniş müzik kütüphanesiyle her müzik tarzının dinleyicisine hitap eden Spotify’de kullanıcılar kendi özel listelerini oluşturabiliyor. Böylece kullanıcıların hem sevdikleri müziklere daha kolay erişmesi, hem de diledikleri şarkıların ardı ardına çalması sağlanıyor. Aynı zamanda kullanıcılar Spotify’de oluşturdukları müzik listelerini arkadaşlarıyla veya takipçileriyle de paylaşabiliyorlar. Bunu tercih etmeyen kullanıcıların ise müzik listelerini ya da dinledikleri bazı şarkıları gizleyebiliyorlar. Ancak birçok kullanıcı bu işlemleri nasıl yapacağını henüz bilmemekte. Bizde sizler için Spotify’de müzikleri ve müzik listelerini nasıl gizleyebileceğinizi açıklıyoruz.    

Spotify’de müzik listesinizi gizlemek için yararlanabileceğiniz 3 farklı seçenek bulunmakta.    

Spotify Lite kullanıma sunuldu!Spotify Lite kullanıma sunuldu!

1- Tüm dinleme etkinliğini kapatma  

  

Spotify'da Canvas Özelliği Nasıl Kapatılır?

Bu seçeneği devre dışı bırakmanız Spotify’de gerçekleştirdiğiniz tüm etkinliklerin kapatılması anlamına gelmektedir. Bu sayede takipçileriniz ne dinlediğinizi görmelerinin önüne geçebilirsiniz. Bu ayarı etkinleştirmek için ilk olarak yapmanız gereken Spofity’nin alt kısmında bulunan “Giriş” menüsüne girmek. Ardından sağ üst köşede yer alan dişli çarkın içerisindeki menüden “Sosyal” menüsüne giriş yapmanız gerekmekte. Karşınıza çıkan sayfada “Dinleme Etkinliği”ni devre dışı bırakabilirsiniz.    

2- Gizli oturum açmak  

 

Spotify'da nasıl daha iyi ses kalitesine ulaşılır?

Spotify’nin kullanıcılarına sunduğu özelliklerden biri de “Gizli oturum” seçeneği. Bu ayar için “Dinleme Etkinliği”ni devre dışı bırakmanızı öneririz. Gizli oturum açmak için yapmanız gereken Spotify’nin “Giriş” ayarlarına girdikten sonra dişli çark menüsünden “Sosyal” menünün içerisine girmek. Karşısına “Dinleme Etkinliği”nin altında yer alan “Gizli Oturum” etkinleştirmeniz gerek. İşte Spotify'den gizli oturum açmak bu kadar kolay.   

3-Oynatma listesini gizlemek 

Android ve iOS'te En İyi Spotify İpuçları Nelerdir?

Spotify kullanıcılarının dinledikleri müzikleri takipçileriyle paylaşmamak için yararlanabileceği en iyi seçeneklerden biri de oynatma listelerini gizlemektir. Bu özelliği kullanabilmeniz için dinlediğiniz şarkının kendi listenizden olması gerektiğini belirtmekte de fayda var. 

Oynatma listenizi gizlemek için Spotify'nin sağ alt kısmında yer alan "Kitaplığınız" menüsüne giriş yapmanınız gerekmekte. Ardından karşınıza işlem yapmak istediğiniz listeyi seçerek "Gizli Yap" seçeneğini seçmeniz gerek. Bu işlemden sonra müzik listeniz erişime kapalı olarak görünecektir. Ayarları geri almak istediğinizde ise yine aynı yöntemi izleyerek "Herkese Açık" seçeneğini seçmeniz yeterli olacaktır. 


İlgili uygulamalar
iPhone'da Spotify sesli yönetilebilecek!iPhone'da Spotify sesli yönetilebilecek!
Spotify'a çocuk koruması geliyorSpotify'a çocuk koruması geliyor

PAYLAŞ