Spotify'de beğenmediğiniz şarkıları sessiz alma dönemi başlıyor - Haberler - indir.com

Spotify'de beğenmediğiniz şarkıları sessiz alma dönemi başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-21 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler dijital müzik dinleme servisi olan Spotify, önemli bir özelliği hanesine kazandırıyor. Birbirinden işlevsel özellikleri bulunan Spotify’da daha çok Instagram hikayenize dinlediğiniz şarkıyı albüm kapağı ile koyabilme veya Spotify’ı uyku modu zamanlaması ile uyku düzeninize göre düzenleme gibi detaylar bulunuyor. Şimdi ise daha çok karışık listeler dinleyen kullanıcıların işine yarayacak bir özellik uygulamaya geliyor. Bu noktada artık Spotify’a bunu çalma özelliği getiriliyor. Bu noktada listede yer alan bir parçayı dinlemek istemiyorsanız, bunu çalma özelliği ile o şarkıyı sessize alabilirsiniz.

Spotify’da bunu çalma özelliği nasıl kullanılır?

Spotify'ın çocuklara özel müzik uygulaması Spotify KidsSpotify'ın çocuklara özel müzik uygulaması Spotify Kids

Spotify’da daha çok başka kullanıcıların hazırlamış olduğu listeleri dinliyorsanız, bu noktada listede istemediğiniz şarkılar olabiliyor. Bu durumda ise şarkı geldiği zaman değiştirmek yerine Spotify’ın bu yeni özelliğinden yararlanabilirsiniz. Spotify sürekli şarkı değiştirme zorunluluğunu ortadan kaldırmak adına kullanıcılarına oldukça işlevsel bir özellik sunuyor. Artık duymak istemediğiniz şarkıları sessize alabileceksiniz.

Spotify sanatçıyı sessize alma olarak da adlandırılan bu özellik oldukça basit bir yapıda çalışıyor. Bu noktada dinlemek istemediğiniz sanatçının Spotify profiline girmeniz gerekiyor. Daha sonra arama çubuğuna yazdığınız sanatçının profiline girdikten sonra sağ üst köşede yer alan üç noktaya tıklamanız gerekiyor. Burada gelen seçenekler arasında “bunu çalma” kısmına tıklayarak artık o sanatçının parçalarını dinlemekten kurtulmuş olacaksınız. Bu özelliği karışık listeler de yer alan dinlemek istemediğiniz sanatçılar için kullanabilirsiniz.


Spotify'nin sevilen özelliği App Store'a geldiSpotify'nin sevilen özelliği App Store'a geldi
Beklenen Spotify özelliği kullanıma sunuldu!Beklenen Spotify özelliği kullanıma sunuldu!

PAYLAŞ