Spotify'dan Sanatçılar İçin Hikaye Özelliği - Haberler - indir.com

Spotify'dan Sanatçılar İçin Hikaye Özelliği

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-14 18:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Android Police sitesinden yapılan açıklamaya göre Spotify uygulaması da, hikaye yayınlamaya izin veren uygulamalar arasına katılıyor. “Storyline” adı verilecek olan bu yeni özellik sanatçıların hikaye olarak içerik paylaşmasına izin verecek.

Spotify Sanatçılara Özel Hikaye Paylaşma Özelliği

Spotify, şarkı sanatçıların engellenmesine izin verecekSpotify, şarkı sanatçıların engellenmesine izin verecek

Sanatçılarının kendi tanıtımlarını müzik platformu üzerinden daha iyi bir şekilde yapmasına yardımcı olacak olan “Storyline” sayesinde, sanatçılar albümleri ve şarkılarıyla ilgili olarak bilgi verebilecek. Sanatçının dinleyici ile arasındaki güçlendirecek olan bu yeni özellik sayesinde, sanatçılar şarkıları hakkında klasik bilgilerin dışında şarkın öyküsünü de paylaşabilecek.

Spotify kullanıcılarına daha fazla kişisel liste sunuyor

Bu özellik “Spotify in Genius”tan farklı olduğunun altını çizmekte fayda var. Sanatçıların “Spotify in Storyline” özelliğini kullanabilmesi için, menajerlerinin öncelikle Spotfiy’la bir anlaşma sağlaması gerekiyor.

“Stoyline” Test Aşamasında

Spotify’nin yeni özelliği “Storyline”ın  uygulama geliştirme süreci şuan da tamamlanmış olmakla beraber, özellik bazı Android ve iOS cihazlarda şuan da test aşamasında. Şuan da sadece Billie Eilish, MAX ve Jonas Brothers sanatçılar “Storyline” özelliğini kullanılabiliyor. Spotify tarafından TechCrunch sitesine gönderilen açıklamaya göre ise bu özelliğin kullanıcılara tamamen ne zaman açılacağı konusunda henüz net bir açıklama yapılmamış.

Müzisyenler için geliştirilen yeni mobil uygulama; Spotify For Artist

Spotify’nin yeni geliştirmiş olduğu bu güncellemenin uygulamayı diğer müzik dinleme platformlarından bir adım daha öne taşıyacağını söyleyebiliriz. Sanatçıların özel içeriklerini oluşturmasına izin veren bu özellik aynı zamanda uygulama içerisinde özgün içerikler de oluşmasına ve bu sayede uygulamadaki genç kitlenin artışında yarar sağlayacak bir etki yaratacak.


İlgili uygulamalar
Spotify Premium Abone Sayısı 100 Milyonu GeçtiSpotify Premium Abone Sayısı 100 Milyonu Geçti
Spotify Sesle Etkinleştirilen Reklamları DeniyorSpotify Sesle Etkinleştirilen Reklamları Deniyor

PAYLAŞ