Spotify’dan kullanıcılara bütçe dostu paket - Haberler - indir.com

Spotify’dan kullanıcılara bütçe dostu paket

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-03 18:00:13
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Premium hizmetlerini pahalı bulan ve satın alamayan veya almakta zorlananlara hitap edecek olan Spotify Plus paketi ile ilgili yeni bilgiler geldi.

Popüler müzik akış servisi olarak adından söz ettiren "Spotify Plus" olarak adlandırılacak olan abonelik seçeneği ortaya çıktı. Özellikle de Premium'u pahalı gören kişilere hitap edeceği düşünülen bu yeni paket, Spotify'ı para ödemeden kullananların karşılaşmış olduğu bir takım kısıtlamalarda ortadan kalacaktır. Fakat Premium kadar da esneklik sağlamayacak. Sınırlı sayıda olan kullanıcı kitlesinin erişimine açılan Spotify Plus, ücretsiz ve Premium seçeneklerinin bir sentezi olabilir. Her iki sürümde de yer alan özelliklerin küçük çaplı olarak dahi edildiği bu paket, yaklaşık olarak 0,99 dolar fiyatıyla düşün ücretli olan Spotify deneyimine imkan sağlamayı hedefliyor. 

Spotify podcast öneri özelliği geliyorSpotify podcast öneri özelliği geliyor

Spotify Plus özellikleri neler olacak?

Elde edilen bilgilere göre Spotify Plus paketinde reklamlar hala var olmaya devam edecek. Fakat ücretsiz olan bu sürümde yer alan saatlik parça atlama sınırı da tamamen kalkmış olacak. Aynı zamanda kullanıcılar, ücretsiz sürümün dayatmış olduğu albümler ve çalma listeleri arasında sınırlı kalmadan dinlemek istedikleri şarkıları kendi zevklerine göre seçmekte özgür olacaklar. Spotify Plus fiyatı, şirketin 9,99 dolarlık Premium paketinin yaklaşık olarak onda birine karşılık geliyor. Türkiye fiyatının ise şu an için ne olacağı belli değildir. 

Spotify Plus paketi şu an için dünyanın seçkin bölgelerindeki kullanıcıların erişimine açılmış durumdadır. İsveç merkezli olan şirketin sözcüsü konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulundu. The Verge’e konuşan sözcü, “Spotify deneyimini geliştirmek için her zaman çalışıyoruz ve kararlarımız hakkında bilgilendirmek için rutin testler yapıyoruz. Şu anda sınırlı sayıda kullanıcılarımızla reklam destekli bir abonelik planı testi yapıyoruz.” dedi.

Spotify Premium, kullanıcıların tamamen reklamsız bir şekilde müzik dinlemelerine imkan sağlanıyor. 

Bununla beraber de müzik severler, çalma listelerini ve kitaplıklarını akıllı cihazlarına indirebilirler. Bu şekilde internet bağlantısının olmadığı durumlarda Spotify’ı kullanmaya devam edebiliyorlar. Premium kullanımının tek başına kullanım fiyatı ise oldukça pahalı olduğu yönündeki olumsuz geri dönüşler vardır. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup yakın zamanda daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

 


Spotify popüler podcastler için yeni bir özellik eklediSpotify popüler podcastler için yeni bir özellik ekledi
Spotify podcast anket özelliği kullanıma alınıyorSpotify podcast anket özelliği kullanıma alınıyor
Spotify Premium ücretsiz kampanya sunuyorSpotify Premium ücretsiz kampanya sunuyor

PAYLAŞ