Spotify'dan Kadınlar Gününe Özel Öne Çıkar Özelliği - Haberler - indir.com

Spotify'dan Kadınlar Gününe Özel Öne Çıkar Özelliği

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-09 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler çevrimiçi müzik dinleme platformu Spotify, Kadınlar Gününde yeni özelliği olan 'Öne Çıkar'ı' kullanıma sundu. Bu yeni özelliği kapsamında platform Mart ayı boyunca kadın sanatçılardan oluşan çalma listeleri öne çıkartacak. Önümüzdeki dönemlerde kullanılmaya devam edilecek bu özelliği ilk olarak Kadınlar Gününde kullana Spotify, bu kapsamda LGBTQ, cinsiyet eşitliği, kadın hakları ve beyin göçü gibi konularla alakalı olan içerikleri kullanıcılara önerecek.

Farklı kültürlerden oluşan kadın sanatçıların bulunacağı birçok çalma listesinde Tina Turner, Sia ve Adele gibi başarılı müzisyerlerde bulunacak. Ayrıca 'İz Bırakanlar' ve Amplify Women of the World adlı çalma listeleri ile Spotify oldukça dikkat çekmeye devam ediyor. Uygulamadan gelen ilginç bir hamle olarak gözüken bu durumun gündeme dair kritik ve önemli konularda dikkat çekmesi adına öne çıkanlarda konu ile alakalı içerikler göreceğiz.

Henüz yeni bir girişim olduğu için hala geliştirilmesi gerektiği düşünülüyor ve Spotify'ın bu hareketinin başka platformlara da örnek olması bekleniyor.





PAYLAŞ