Spotify'dan çiftlere özel yeni özellik - Haberler - indir.com

Spotify'dan çiftlere özel yeni özellik

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-26 10:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Geçtiğimiz haftalar içerisinde sunulan "Sana Özel" özelliği için özel bir etkinlik gerçekleştiren Spotify, yalnızca iki kişinin dahil olabileceği yeni bir müzik listesi Füzyon'un tanıtımını gerçekleştirdi. Yalnızca davet ile çalışma özelliği ve iki kişiye mahsus olan bu müzik sayesinde seçmiş olduğunuz kişiyle müzik zevkinizin en kadar uyum sağladığını görebilir, dinlemekten keyif aldığınız şarkıları Spotify üzerinden de paylaşabilirsiniz. 

Geçtiğimiz haftalar içerisinde Sadece Sen özelliği ile her bir kullanıcısının müzik zevkini hikayeleştirmek adına kişisel bir deneyim sunan Spotify, kısa bir önce kullanılmaya başlanan Füzyon (Blend) özelliğinin de tanıtımını gerçekleştirdi. Füzyon özeliği sayesinde kullanıcılar, müzik zevkinden hoşlandığı kişilerle iletişime geçerek, sadece iki kişiye kadar özgün şarkı listesi oluşturabilirler. Bugün gerçekleşen Spotify etkinliğinde konuşma yapan Spotify Kişiselleştirmeden Sorumlu Kıdemli Ürün Direktörü Ziad Sultan, Füzyon'un henüz beta aşamasında olduğunu ancak yakın zamanda dünyadaki tüm kullanıcıların kullanabileceğini dile getirdi.

Spotify ile Storytel birleşiyorSpotify ile Storytel birleşiyor

"Spotify Füzyon'un ilişkileri güçlendireceğini düşünüyoruz"

Spotify Füzyon ile ikili ilişkilerin daha da güçleneceğini dile getiren Ziad, şu ifadeleri kullandı: "Füzyon'a sadece bir arkadaşınızı davet edebiliyorsunuz. Daveti gönderdikten sonra ikinizin müzik zevkinden ortaya çıkan bir çalma listesi karşınıza çıkıyor. Bu sayede flörtleşmek bile daha eğlenceli bir hale gelecek, romantik şarkılarla karşınızdakine gizli mesajlar gönderebileceksiniz."

Spotify Füzyon nasıl kullanılır? 

Spotify Füzyon'u denemek isterseniz ilk olarak Sadece Sen sekmesine tıklayın, ardından Füzyon seçeneğini seçin. Eğer platformu İngilizce kullanıyorsanız da Only You'ya gelip ardından Blend özelliğini seçmelisiniz. Kısa çıkan yeni sayfadan Arkadaşını davet et seçeneğini tıkladıktan sonra çıkan linke kiminle Füzyon yaratmak isterseniz o kişiyi paylaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız davetinizi kabul ettiği andan itibaren sadece ikinize özel olarak hazırlanan Füzyon listesini oluşturmaya başlayabilirsiniz. Yapacaklarınız sadece bu kadardır. Ardından sunulan özelliğin tadını çıkarabilirsiniz. 

 


İlgili uygulamalar
Spotify'a arama filtreleme geliyorSpotify'a arama filtreleme geliyor
Spotify, 'Sadece Sen' özelliği tanıtıldıSpotify, 'Sadece Sen' özelliği tanıtıldı
Spotify, Netflix dizisi oluyorSpotify, Netflix dizisi oluyor

PAYLAŞ